Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Стигао Тристан..Одличан потез..

Могли би и Накића да појурите,да можда испадне нешто од њега док није касно..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Pretalentovana visoka linija

Koprivica, Tristan, Smajlagic

Samo pametan rad

Ali prekrcali smo roster trenutno, guzva je baš, ali dobro, bitno je da je 50% rostera prilično mlado za standarde evropske košarke zadnje decenije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nepotrebno pojacanje za ovu sezonu, a odlicno za sledecu. Mislim da ove sezone nece dobiti pravu minutazu, a ako je dobio ko ce da izvisi ? Smailagic je i ovako u padu kada je prebacen sa pozicije 5 na poziciju 4, jer je izgubio prednost u brzini u odnosu na protivnike, spore petice tesko prate i njegovo izlazenje na liniju za 3 poena, plus sto moze da ih predje i da zakuca ako izlete previse. Koprivica je krenuo da napreduje, ako njega zacementira na klupi, nije nista uradio. Lesora i Lidija ne verujem da ce dirati.
Sa druge strane na poziciji krila tri igraca koji mogu da odigraju jedan mec dobro, pa onda 5 lose. Zagorac, Dangubic i Kuruc. Makar jedan je visak na ovaj roster, pogotovu sto je Glas pokazao ne samo da treba da dobije sansu vec je bio i glavni igrac iz senke na nekoliko utakmica, a sad mu je smanjena minutaza, a pri tome cak i Dangubic jos nije na terenu, odjednom se forsira Trifa.
Takodje na poziciji plejmejkera Partizan je jako, jako tanak.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ima li gde informacija zasto se Real odrekao Vukcevica?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
MileBL napisao: Čet Jan 27, 2022 6:04 pm Ima li gde informacija zasto se Real odrekao Vukcevica?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
To i mene zanima? Nemoj neko da kaze da Real ne greši kada su mladi igrači u pitanju. Meni su npr Olaseni i Nunez ocajni i nisu nikakvi talenti. I kako je Garuba završio u Nba to ni Bog ne zna. Pa Lesor je za njega Ajnstajn po inteligenciji.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]