Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
Zex88 napisao: Čet Jan 20, 2022 7:00 pm Mega potpuno zasluzeno dobila..
Ceo mec su bili bolji.. Po ko zna koji put Partizan na o-ruk pokusava da preokrene mec..I malo he nedostajalo da uspe..

Crni Borisa..Dzabe talenat,dzabe fizikalije..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Пише ово овде и пишка у гаће од среће :clap: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Simanic ono što igra u Megi i ovako nezainteresovan Luka Mitrović ne može za 3 života.
Glavni krivac za povratak Partizana je Borisa..

Korisnikov avatar
By Zex88
Pavac napisao:
Zex88 napisao: Čet Jan 20, 2022 7:00 pm Mega potpuno zasluzeno dobila..
Ceo mec su bili bolji.. Po ko zna koji put Partizan na o-ruk pokusava da preokrene mec..I malo he nedostajalo da uspe..

Crni Borisa..Dzabe talenat,dzabe fizikalije..

Пише ово овде и пишка у гаће од среће :clap: Slika
A gde bi trebao da pisem?

Piskim samo u wc-u..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gsk133 napisao: Čet Jan 20, 2022 8:17 pm Simanic ono što igra u Megi i ovako nezainteresovan Luka Mitrović ne može za 3 života.
Sem fizikalija i suta za tri poena nista nije naucio, moze aktraktivno da zakuca. Nema igru ledjima, ne sutira sa poludistance, neki prodor sa trojke do kosa nema, u odbrani ga je Novica ucio potezima sa basketa. Ima dobre fizikalije, a nije imao nikad ni puno skokova...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Pet Jan 21, 2022 10:05 pm Meni je misterija kako je Mega ovo dobila bez centra.
Pa dobili su tako što je naš pristup bio nedopustiv.

Upravo sam na to i skrenuo pažnju kao potencijalni problem nakon meča sa Hamburgom, odnosno nakon promene pristupa iz meča sa SCD. Tri meča u nedelju dana izgleda da je mnogo za ovaj tim, što mislim da je veliki problem.

Primiti 93 poena od desetkovane Mege na svom terenu je veliki problem za sve timove u ligi, a ne za ekipu Željka Obradovića u kojoj igraju Kevin Panter, Zek Lidej i Matijas Lesor.

Na stranu odličnu partiju i šutersku rapsodiju momaka Vlade Jovanovića, ali ovo je prosto na kvalitet moralo da se dobije.
By Gsk133
Kakva je kurtoncina od igrača Lesor. Malouna debilcina bez grama mozga. Ovde je 5 igrača zrelo za otkaz, na čelu sa ovim debilom.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Kakva je kurtoncina od igrača Lesor. Malouna debilcina bez grama mozga. Ovde je 5 igrača zrelo za otkaz, na čelu sa ovim debilom.
Zar on bese nije top igrac i napredovao nakon Zvezde? Slika

By Gsk133
Napredovao napadački, ali je i dalje debilcina bez grama mozga. Može 100 poena da da, primicemo 200 preko njega.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 60

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]