Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Kao da ne znamo sta Beron igra
Mislim da bi Holins trebao juriti Berona a da Lazic ide na Lojda

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Drugu utakmicu zaredom jebeni Radonjić gubi. Ovakvu igru bih i ja znao postaviti.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Greska je igrati finis utakmice i ovaj produzetak sa Mitrovicem na petici, nikakvu kontrolu u skoka nismo imali
Radonja vec drugu utakmicu zaredom prosipa prednost u finisu utakmice

Lepus,
istu stvar napisasmo, stvarno neshavatljivo

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Greska je igrati finis utakmice i ovaj produzetak sa Mitrovicem na petici, nikakvu kontrolu u skoka nismo imali
Radonja vec drugu utakmicu zaredom prosipa prednost u finisu utakmice

Apsolutno sam hteo isto da napisem..

Sa dve pobede u ova dva meca bi bili tu..Ovako,krece pocetka kraja sezone..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da skratim, ne mogu da se nerviram. Volters i Kalina se dobacuju kao Praja i Kica, ne sme niko da napadne ulazom i sjebemo 2 napada za pobedu. U produzetku Kalinic masa bacanja, Lazic idiot pravi faul sa ledja na plus 3 za njih, ne mogu da verujem koliko me je iznervirao da gura igraca koji ga je prosao. Bez Ivanovica i bez Kuzmica ni suta ni skoka u petorci koja je igrala produzetak.
Da li ce ovo da nam se vrati ili da nam se uvuce gubitnicki mentaletet ?
By Gsk133
Koliko je besmislen igrač Mitrović videlo se sinoć. On u skoku ne postoji, defanzivno ne postoji, na strani pomoći ne postoji... Sinoć su bekovi Zenita kupili skokove preko i pored njega. Jedini segment njegove igre je onaj pivot-roling i ništa drugo. I neko kaže da je pametan igrač. Ne da nije pametan već naprotiv. Od kada pratim kosarku ne mogu da zaboravim šta mu je Macvan radio na niskom postu. Bio je kao malo dete pored njega. Ali sreća Zvezdinu tada je što je imala dobre igrace poput Vilijamsa, Kalinića, Bobija i ostalih tako da su pokrivali njegove slabosti i propuste još tada.
Korisnikov avatar
By Lepus
Tvoje poznavanje kosarke se zavrsava sa time sto znas napisati kako su Vujanic, Rebraca, Bodiroga i Bogdanovic vrhunski igraci. Naravno, to je znala i moja pokojna baba.

Elem, u tim pomenutim utakmicama, Zvezda i jeste dobila najvise zahvaljujuci duelu Mitrovic Macvan ili Cirbes Macvan, kada je ovaj igrao na pet. Iako je Macvan napadacki igrao dobro, u odbrani je bio totalna taraba. Zvezda je igrala visoki pik u kome je Mitrovic(Cribes) pravio blok za Vilijamsa na sta Partizan nije imao odgovor. U slucaju preuzimanja, Vilijams je lako rjesavao, a u slucaju udvajanja ili zoniranja, Mitrovic je dobijao loptu na centralnoj poziciji odakle je dijeli pasove dalje (nesto slicno se igra i ove godine).

To je da Mitrovic los u skoku, odbrani, opet svi znaju. To da nije pametan, moze se reci samo za tebe.
By Gsk133
Koliko je dobar igrač pokazuje njegova karijera do sada, a sa druge strane pokazuje i Macvanova (pogotovo u juniorskoj konkurenciji gde je bio najbolji svetski igrac). A što se tiče baš tog duela Macvan-Mitrovic ja veću dominaciju i "izivljavanje" jednog igrača nad drugim nisam video. Ok, ako je vama dobar Mitrović, meni je još bolji.
Korisnikov avatar
By skeske
Da malo uzmem Grobijev rijecnik. Macvan je najveci defanzivna rupetina u istoriji kosarke. Lik je dobar igrac ofanzivno i tu se prica zavrsava.
Nego sinoc smo izgubili zbog Cirbesa i Kuza defanzivno, i treba nam kad jajarimo na 5.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ceo tim ima koronu.. Ko nas je kleo..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 69
KLS i Superliga