- Čet Dec 23, 2021 8:55 am
@skeske slobodno brate, ja evo iskreno htedoh da pitam, mozda ja nisam video nesto, jer nisam gledao sve utakmice u sezoni...
Moguće je da gospodin Obradović još uvek ide na uigravanje i ojačavanje tima, u smilsu da je bolje da izgube neke utakmice, da ih pusti da igraju sami šta misle i slično, da je bitno da mladi neiskusni igrači odigraju što više završnica i slično, kako bi osetili tu težinu i pokazali kako će da se ponašaju pod pritiskom. Možda je plan da on počne da komanduje tamo u fabruaru kada postane sve bitno, kada ne bude bilo prava na kiks...
@djordjino ne vidim ništa loše u tome što komentarišemo vođenje utakmice najboljeg trenera u Evropi. Komentarišem vođenje ekipe mog Partizana, uvideo sam dosta stvari koje mi se ne sviđaju i mogu da ih iznesem. Ne zameram ja njemu ništa, prosto mi nisu jasne neke odluke i mislim da bi moglo bolje. Ali to sam ja, pa ja sam ludeo i dok nas je Trinki vodio, i dok nas je Džile vodio i dok nas je Dule vodio, prosto sam perfekcionista i tražim u svemu greške... Daleko od toga da hoću da kažem da znam više od Željka i da sam stručnjak.
Lepo sam pitao koliko utakmica smo sa nekim egal protivnicima dobili na trenera, da se tako izrazim. Pitanje je postavljeno jer prvo nisam gledao sve utamice, drugo nisam uvideo neke konkretne zamisli i odluke trenera koje su odlučile utakmicu.
Evo juče izgubismo od ovih indijanaca iz Lokomotive, dali nam 101 poen, nema sumnje ima tu odličnih pojedinaca, ali prosto ništa specijalno ekipa koja nam je konkurencija i koju možemo i moramo da pobeđujemo. Dobiše nas na zonu, na koju nismo imali odgovor, što mi je paradoks s obzirom da nam je na klupi Žoc, ali kao što rekoh ne igra on, već igrači... Opet smo odbranu igrali ko protiv Cedevite sa puno preuzimanja i konstantno je neko kasnio ili loše rotirao, tako da smo ostavljali igrače same na trojci, što su oni umeli da kazne. Pukom srećom smo izbacili njihovog centra i možda i najbitnijeg igrača, ali zato nismo uspeli ni da probamo da zaustavimo MekKaluma, koji je dao 30 poena s pola gasa. Primili smo zicer u zadnjem napadu prvog poluvremena, napravili dosta banalnih grešaka i to je to... Opet smo imali dosta oscilacija u igri, serije naše, pa njihove, gore-dole i eto opet izgubismo.
Odlična napadačka partija Glasa, vrlo samouvereno je igrao, što je donekle i neočekivano, ali svakako pozitivno. Rade juče 28 minuta i moram priznati dosta dobro je izgledao na obe strane terena. Nije mi jasno zašto Balša nije više igrao. Očekujem Madara protiv Mege na 30 minuta.
Ide pauza u EK, te nas nešto lakši raspored čeka u naredne 2-3 nedelje, te očekujem da ćemo se skupiti, oporaviti i uigrati i Lesora.
Čeka nas Mega za vikend, pa ćemo dalje polako.