Stare teme
By Gsk133
@Skeske :D :lol: Nasmejao si me. Hteo sam da se oglasim povodom dolaska Lesora. Glupljeg centra u istoriji evrolige nisam gledao. E to je period iz Zvezde i posle nisam ispratio njegovu karijeru. Verovatno je napredovao i meni prosto zvuči neverovatna činjenica da je on prošle sezone bio najbolji centar Evro kupa. I brojke iz Makabija nisu loše, ali on je pandan Rejnoldsu, tj isti tip centra su, a povratkom Zizica posle povrede za njega nije bilo mesta. Falio nam je igrač u reketu. Ne mogu da kažem da sam prezadovoljan, ali bih bio zadovoljan bilo kojim igračem koji bi mogao da doprinese i odmori i rastereti Koprivicu, Ladeja i Smajlagica koji su svi u nedostatku još jednog igrača igrali na poziciji 5.
Korisnikov avatar
By Zex88
U prevodu,svi koji igraju za Zvezdu su glupi,kasnije idu od korisnih,ka vrhunskim..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lesor, Koprivica, Lidej i Smailagic nije lose za Evrokup, dobra je to centarska linija, ali fali neko ko ima kosaraski intelekt kao Luka Mitrovic. Jedino Smailagic ume da proda neku fintu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao: Uto Dec 21, 2021 9:40 pm Lesor, Koprivica, Lidej i Smailagic nije lose za Evrokup, dobra je to centarska linija, ali fali neko ko ima kosaraski intelekt kao Luka Mitrovic. Jedino Smailagic ume da proda neku fintu.
Volim što Mitovića odjednom dižete u zvezde ko da je Hakim lično, a prošle godine dok je bio u Budućnosti svi ste bili u fazonu "pokojni Mitrović"... Jeste dečko igra odlično, igra košarku svog života, napredovao je dosta, koristi sve svoje prednosti u odnosu na protivnike i ima mozga i uvek ga je imao za razliku od većine centara.

Ne brinem ja za to da li će imati ko da proda neku fintu. Jer je i Gagić umeo da proda fintu svojevremeno protiv Barse, napravi na magarca Dorsija i zakuca sam ko duh, al to ne znači da je nešto inteligentan igrač...

Bitno je da smo kompletirali centarsku liniju i mislim da imamo dovoljno jak tim za top8 EK, za više nam fali glava ekipe, odnosno plej. Mada i ja gledam u ovaj tim kao i u onaj od Filipovskog ili Šćepe, te ne uzimam u obzir da nam je na klupi Žoc.

Evo jedno konkretno pitanje za sve vas koji ste pratili Partizan ove sezone:
Koje smo to utakmice dobili na Željkovo iskustvo i znanje? Odnosno da smo mi zaustavili protivnika i da smo ga napadali i taktički ga uništili ili da smo nametnuli svoj ritam i držali ga do kraja? Ne ono Huventud, pa dao je Panteru da solira i ovaj je pogodio sve u zadnja 5 minuta, ni ono što sudije nisu svirale neke diskutabilne 50-50 odluke u neizvosnoj utakmici u ABA ligi i protiv Slaska. To je jasno bilo zbog toga što je Žoc na klupi. Nego konkretno utakmica u kojoj smo dobili zbog trenerskih odluka. :think:
By Gsk133
Jebeni indijanac Mekalom, najveći u istoriji evropske košarke iz Bobija Brauna i mrtvi Kuk(jedan od najgorih igrača ikada u Nba ligi koje sam gledao)nam daju koševe. Sramotna igra danas. I gore plejmejkere nismo imali. Ovo što igraju Mur i Madar je sramotno i zrelo za momentalni otkaz obojici. Sram vas bilo sve!
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Dec 22, 2021 11:40 am
MILOS OBILIC napisao: Uto Dec 21, 2021 9:40 pm Lesor, Koprivica, Lidej i Smailagic nije lose za Evrokup, dobra je to centarska linija, ali fali neko ko ima kosaraski intelekt kao Luka Mitrovic. Jedino Smailagic ume da proda neku fintu.
Volim što Mitovića odjednom dižete u zvezde ko da je Hakim lično, a prošle godine dok je bio u Budućnosti svi ste bili u fazonu "pokojni Mitrović"... Jeste dečko igra odlično, igra košarku svog života, napredovao je dosta, koristi sve svoje prednosti u odnosu na protivnike i ima mozga i uvek ga je imao za razliku od većine centara.

Ne brinem ja za to da li će imati ko da proda neku fintu. Jer je i Gagić umeo da proda fintu svojevremeno protiv Barse, napravi na magarca Dorsija i zakuca sam ko duh, al to ne znači da je nešto inteligentan igrač...

Bitno je da smo kompletirali centarsku liniju i mislim da imamo dovoljno jak tim za top8 EK, za više nam fali glava ekipe, odnosno plej. Mada i ja gledam u ovaj tim kao i u onaj od Filipovskog ili Šćepe, te ne uzimam u obzir da nam je na klupi Žoc.

Evo jedno konkretno pitanje za sve vas koji ste pratili Partizan ove sezone:
Koje smo to utakmice dobili na Željkovo iskustvo i znanje? Odnosno da smo mi zaustavili protivnika i da smo ga napadali i taktički ga uništili ili da smo nametnuli svoj ritam i držali ga do kraja? Ne ono Huventud, pa dao je Panteru da solira i ovaj je pogodio sve u zadnja 5 minuta, ni ono što sudije nisu svirale neke diskutabilne 50-50 odluke u neizvosnoj utakmici u ABA ligi i protiv Slaska. To je jasno bilo zbog toga što je Žoc na klupi. Nego konkretno utakmica u kojoj smo dobili zbog trenerskih odluka. :think:
Ja izbjegavam pokrenuti to pitanje jer bi sigurno bilo pogresno shvaceno. Lijepo sto ipak mozemo o tome diskutovati a da ja ne ispadnem neki provokator ili sta 😃
Mslim da smo premalo puta vidjeli od pocetka sezone da Zoc nekog rutinira cisto na trenersku klasu.
Poslednja izmena od skeske u Čet Dec 23, 2021 12:21 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By djordjino94
Opet bi "strucnjaci", naravno odmah podpomognuti od "dobronamernih", da postavljaju, ajde necu biti grub i reci glupa pitanja i razglabati o ulozi i vodjenju utakmica Zeljka Obradovica. Veovatno im poznavanje kosarkaske i iskustvo to dopusta, da coveku koji je mogao popuniti blanko cek bilo gde, a gle cuda, on izabrao da dodje u kaljugu i rve se sa raznoraznim likovima na terenu i van njega, malo pojasniti kako bi on to trebao voditi ekipu. Steta, strucni stab je zatvoren.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@skeske slobodno brate, ja evo iskreno htedoh da pitam, mozda ja nisam video nesto, jer nisam gledao sve utakmice u sezoni...

Moguće je da gospodin Obradović još uvek ide na uigravanje i ojačavanje tima, u smilsu da je bolje da izgube neke utakmice, da ih pusti da igraju sami šta misle i slično, da je bitno da mladi neiskusni igrači odigraju što više završnica i slično, kako bi osetili tu težinu i pokazali kako će da se ponašaju pod pritiskom. Možda je plan da on počne da komanduje tamo u fabruaru kada postane sve bitno, kada ne bude bilo prava na kiks...

@djordjino ne vidim ništa loše u tome što komentarišemo vođenje utakmice najboljeg trenera u Evropi. Komentarišem vođenje ekipe mog Partizana, uvideo sam dosta stvari koje mi se ne sviđaju i mogu da ih iznesem. Ne zameram ja njemu ništa, prosto mi nisu jasne neke odluke i mislim da bi moglo bolje. Ali to sam ja, pa ja sam ludeo i dok nas je Trinki vodio, i dok nas je Džile vodio i dok nas je Dule vodio, prosto sam perfekcionista i tražim u svemu greške... Daleko od toga da hoću da kažem da znam više od Željka i da sam stručnjak.

Lepo sam pitao koliko utakmica smo sa nekim egal protivnicima dobili na trenera, da se tako izrazim. Pitanje je postavljeno jer prvo nisam gledao sve utamice, drugo nisam uvideo neke konkretne zamisli i odluke trenera koje su odlučile utakmicu.

Evo juče izgubismo od ovih indijanaca iz Lokomotive, dali nam 101 poen, nema sumnje ima tu odličnih pojedinaca, ali prosto ništa specijalno ekipa koja nam je konkurencija i koju možemo i moramo da pobeđujemo. Dobiše nas na zonu, na koju nismo imali odgovor, što mi je paradoks s obzirom da nam je na klupi Žoc, ali kao što rekoh ne igra on, već igrači... Opet smo odbranu igrali ko protiv Cedevite sa puno preuzimanja i konstantno je neko kasnio ili loše rotirao, tako da smo ostavljali igrače same na trojci, što su oni umeli da kazne. Pukom srećom smo izbacili njihovog centra i možda i najbitnijeg igrača, ali zato nismo uspeli ni da probamo da zaustavimo MekKaluma, koji je dao 30 poena s pola gasa. Primili smo zicer u zadnjem napadu prvog poluvremena, napravili dosta banalnih grešaka i to je to... Opet smo imali dosta oscilacija u igri, serije naše, pa njihove, gore-dole i eto opet izgubismo.

Odlična napadačka partija Glasa, vrlo samouvereno je igrao, što je donekle i neočekivano, ali svakako pozitivno. Rade juče 28 minuta i moram priznati dosta dobro je izgledao na obe strane terena. Nije mi jasno zašto Balša nije više igrao. Očekujem Madara protiv Mege na 30 minuta.

Ide pauza u EK, te nas nešto lakši raspored čeka u naredne 2-3 nedelje, te očekujem da ćemo se skupiti, oporaviti i uigrati i Lesora.

Čeka nas Mega za vikend, pa ćemo dalje polako.
Korisnikov avatar
By skeske
@Salvatore Guliano evo zasto nisam zelio da pokrecem ovu temu. Odmah ide reakcija o "dobronamjernim" i "strucnim".... Ako nista podsjetili smo se neke soft varijante kada se nekad ovdje spominjao Dule :D . Doduse ovo nije bilo jebanje majke i banovanje, ali ima taj pravac :D
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 60

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]