Salvatore Guliano napisao: ↑Pet Dec 17, 2021 8:10 am a da nije možda k...ina?Znam tog lika sto je zvao, iz Celinca je, pored BL![]()
skeske napisao:B masno placa C jer C nije lud da radi za dzabe, a A samo odobrava posaoMileBL napisao: ↑Čet Dec 16, 2021 8:41 pm Nije Vucic, Ostoja je doveo ObradovicaAko je A=B, a B=C onda je A=?
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Gaja napisao: ↑Pet Dec 17, 2021 9:30 am Sta mislite o Koprivici kao potencijalu? Ovo malo sto sam ga gledao mi se dopalo, ogroman je a nekako solidno pokretljiv. Pod samim kosem je ok mada ima dosta da radi na tehnici. Nadam se da ce biti bolji od Milutinova ali nekako mi ne deluje da moze biti NBA kalibar.Iskreno dosta dobro je poređenje sa Milutinovim, samo što je Balša trenutno u rangu Milutina iz 2. sezone u KKP. Ima mnogo prostora Balša i to me vrlo raduje, već je dosta napredovao i to u svim segmentima. Mene lično podseća na Žižića u Ciboni, s tim da je Balša viši i skočniji, a da je Žižić bio niski post igrač. Mislim da nabacivanjem još mišića i repertoara na niskom postu, može postati novo čudo Partizana, za sada je samo dobar pik en rol igrač, odličan je u odbrani. Ako bi imao pored sebe nekog dobrog iskusnog centra da bi dosta brže napredovao i on i naučio više.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]