Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Čet Dec 16, 2021 8:41 pm Nije Vucic, Ostoja je doveo Obradovica

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Ako je A=B, a B=C onda je A=?
Korisnikov avatar
By Gaja
Sta mislite o Koprivici kao potencijalu? Ovo malo sto sam ga gledao mi se dopalo, ogroman je a nekako solidno pokretljiv. Pod samim kosem je ok mada ima dosta da radi na tehnici. Nadam se da ce biti bolji od Milutinova ali nekako mi ne deluje da moze biti NBA kalibar.
Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:
MileBL napisao: Čet Dec 16, 2021 8:41 pm Nije Vucic, Ostoja je doveo Obradovica

Ako je A=B, a B=C onda je A=?
B masno placa C jer C nije lud da radi za dzabe, a A samo odobrava posao

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao: Pet Dec 17, 2021 9:30 am Sta mislite o Koprivici kao potencijalu? Ovo malo sto sam ga gledao mi se dopalo, ogroman je a nekako solidno pokretljiv. Pod samim kosem je ok mada ima dosta da radi na tehnici. Nadam se da ce biti bolji od Milutinova ali nekako mi ne deluje da moze biti NBA kalibar.
Iskreno dosta dobro je poređenje sa Milutinovim, samo što je Balša trenutno u rangu Milutina iz 2. sezone u KKP. Ima mnogo prostora Balša i to me vrlo raduje, već je dosta napredovao i to u svim segmentima. Mene lično podseća na Žižića u Ciboni, s tim da je Balša viši i skočniji, a da je Žižić bio niski post igrač. Mislim da nabacivanjem još mišića i repertoara na niskom postu, može postati novo čudo Partizana, za sada je samo dobar pik en rol igrač, odličan je u odbrani. Ako bi imao pored sebe nekog dobrog iskusnog centra da bi dosta brže napredovao i on i naučio više.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kada sam video kako balsa igra u septembru u hali jezero u odnosu na danas, stvarno velika razlika. Samo neka gazi.
Deluje mi da ima dobar osecaj za blokadu

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gledao sam Partizan protiv Mornara i sve vise mislim da je ovaj tim samo prosecan, mozda bude napredovao u toku sezone, ali tesko. Plejmejkeri skroz promaseni, Madar kao talenat koji se ne vidi na jacim utakmicama i nema doprinos u asistencijama i kreiranju igre i Mur koji i kada Panter ne igra ne dobija sansu, a ume u seriji da veze po 6,7 poena za 2 minuta i vrati tim u zivot. Jednostavno i jedan i drugi su za rezervnog pleja, bukvalno prvog pleja i razigravaca ekipe nema. Drugi problem je pozicija krila gde su Zagorac, Dangubic i Kurucs, a ne zna se ko je gori. Glas zasluzuje sansu pre njih i pre Trifunovica. Bukvalno Partizan na poziciji 3 i 4 nema krstenog igraca. Smailagic, Lidej su u reketu uz Koprivicu koji ima mnogo mana, ali opet polako napreduje. I tu treba jedan igrac.
Bukvalno Zoc je promasio sa 3,4 igraca, sa dovodjenjem dva prosecna pleja, ekipa je bez prvog ogranizatora igre, sa otpadom na poziciji krila i sa nedostakom jednog igraca u reketu, dal 4 ili 5, zavisi gde se planira Smailagic. U napadu bolje igra na 5, ali je slabiji u odbrani.
Panter u ABA ligi nezaintreresovan, a Buducnost i Zvezda ga stavili u dzep u Evrokupu odlican, sad je pitanje sto ne igra. Avramovic pruza ono sto se ocekivalo, jedan mec dobar, drugi mec prosek, ali ima ga tu je, Smailagic i Lidej u reketu i Koprivica koji se popravlja i zasluzuje svojih 10 minuta u Evrokupu i 15 minuta u Aba ligi. Glas otkrovoljenje. Ostali tuga i jad.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 60

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]