Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Porodismo pobedu, bilo bi mnogo i ovo da izgubimo.
Odvratna utakmica, sto pre da se zaboravi.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Porodismo pobedu, bilo bi mnogo i ovo da izgubimo.
Odvratna utakmica, sto pre da se zaboravi.

Bas lose izgleda Partizan..Ekipa je u ozbiljnom padu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobra utakmica, moram reći da sam zadovoljan, s obzirom da je pobeda upisana, da su celu tekmu igrali momci koji su praktično druga petorka i momci koji u nekim utakmicama i nisu bili u sastavu. Svakako lepo je bilo gledati petorku Madar, Glas, Trifa, Smajli, Koprivica veći deo utakmice na terenu. Bitna pobeda iz razloga što se ne ide dublje u loš skor, kao i zbog samopouzdanja i energije koju smo pokazali u zadnjem minutu, kada smo ih prestigli. Sumnjiva odluka, moram priznati u zadnjem napadu gostiju, gde bih ja prvi svirao faul od odbrane, ali dobro... Na kraju Danga od tragičara do junaka :clap:

Raduje odlična partija Glasa, koji je nakon Olimpije vezao dve vrlo dobre partije. Mnogo mi se sviđa njegovo navlačenje protivničkih igrača na leđa, izvlačenje na šut, generalno šut i agresivnost i odlučnost koju je pokazao u zadnje dve utakmice. Može od njega biti odličan bek, samo neka ovako nastavi da radi. Na kraju se povredi, nisam video tačno šta se desilo u hali jer nije bilo usporenog snimka, ali videh da je mogao da hoda posle 5 minuta i da se oslanja "normalno" na nogu. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa njegovim kolenom.

Od ostalih, Koprivica je odlično odigrao, pogotovo u odbrani, danas je imao 4 blokade :clap:

Sve u svemu, ružna utakmica, ali bitna pobeda i to je jedino bitno.

Sledi nam za vikend gostovanje u Baru.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Dec 15, 2021 11:22 pm Dobra utakmica, moram reći da sam zadovoljan, s obzirom da je pobeda upisana, da su celu tekmu igrali momci koji su praktično druga petorka i momci koji u nekim utakmicama i nisu bili u sastavu. Svakako lepo je bilo gledati petorku Madar, Glas, Trifa, Smajli, Koprivica veći deo utakmice na terenu. Bitna pobeda iz razloga što se ne ide dublje u loš skor, kao i zbog samopouzdanja i energije koju smo pokazali u zadnjem minutu, kada smo ih prestigli. Sumnjiva odluka, moram priznati u zadnjem napadu gostiju, gde bih ja prvi svirao faul od odbrane, ali dobro... Na kraju Danga od tragičara do junaka :clap:

Raduje odlična partija Glasa, koji je nakon Olimpije vezao dve vrlo dobre partije. Mnogo mi se sviđa njegovo navlačenje protivničkih igrača na leđa, izvlačenje na šut, generalno šut i agresivnost i odlučnost koju je pokazao u zadnje dve utakmice. Može od njega biti odličan bek, samo neka ovako nastavi da radi. Na kraju se povredi, nisam video tačno šta se desilo u hali jer nije bilo usporenog snimka, ali videh da je mogao da hoda posle 5 minuta i da se oslanja "normalno" na nogu. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa njegovim kolenom.

Od ostalih, Koprivica je odlično odigrao, pogotovo u odbrani, danas je imao 4 blokade :clap:

Sve u svemu, ružna utakmica, ali bitna pobeda i to je jedino bitno.

Sledi nam za vikend gostovanje u Baru.
Ma gdje bi ono svirnuo u zadnjem napadu. To se nikad ne svira. Doduse ono zadnje polje je bio ocigledno, a i faul Kuruca u napadu je solidnog intenziteta.
Bitna vam je pobjeda, i zaboraviti odmah igru. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ske, lakat kuruca se bas primetio. Da se bacio protivnicki igrac, lagano faul

By milanezija
Zadnje polje je izgleda po pravilima (nesto su menjali tu, pojma nemam kako je cisto ali negde sam procitao detaljno objasnjeno)

Kuruc je napravio cist faul u napadu

I onaj na 0.9s pre kraja je isto napravio faul u napadu na Lideju
Korisnikov avatar
By BogdanB
Meni kolega ganci kaze da nije faul u napadu na 0.9s i da je vucic doveo obradovica :D

• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 60

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]