Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Niko nije rekao da mi nemamo potencijala i mesta za napredak, vec da se uzda u to kao u ko zna sta, a realno stanje je da ne mozemo znati koliko ce ko napredovati i da li ce uopste napredovati. Da li ce Madar da daje 20 poena po utakmici ili opet nece moci da prenese loptu protiv Zvezde ili Splita? Da li ce Kuruc ispuniti potencijal i poceti da trpa prosecno po 3-4 trojke po mecu i ima 15ak poena po mecu ili se nece razlikovati po kvalitetu od trija Trifa, Danga, Zagor? Da li ce Alen da svakom protivnickom igracu i licem i ledjima moci da utrpa 10 poena ili ce opet ulaziti u problem sa faulovima protiv nekog Hamburga? Da li ce Balsa da zalepi 2 banane po mecu, uhvati 5 skokova, da 4 zicera i odigra dobru odbranu ili ce opet praviti faulove u napadu na skakackom mestu prilikom bacanja i nakon rola zavrsavati pod konstrukcijom kosa ? Na ta pitanja niko ne moze da nam da tacan odgovor, svi se nadamo da ce biti najbolje sto moze, medjutim nije sve tako jednostavno...

O njima ne bih puno trosio reci, dovoljno sam vec rekao i nije za nasu temu da pisemo o njima, mogu tamo opet pisati.

Ono sto je porazavajuce je to da su nam oni zatvorili dva glavna igraca sa pola snage i time smo mi kao jedna od najtalentovanijih napadackih ekipa u Evropi svedeni na 40 poena, bezidejnost i neucinkovitost, da nije bilo Mura koji je uzeo malo da se razigrava kad vec nista ne ide, ne bismo prebacili 50 poena...

Upozoravao sam da mi je sumnjivo da cemo u sezonu uci bez klasicnog pleja, odnosno sa 4 beka i Madarom. Upozoravao sam jos protiv Zadra i Splita da sumnjam da ce Madar, ako ne moze protiv njihovih odbrana moci protiv Zvezdinih zveri, ali ocigledno da Zeljko drugacije vidi sve to. Jasno je da on njima veruje, verujem i ja njemu, al opet nesto mi ne delujemo dovoljno napadacki potentni, s obzirom na to sta imamo u arsenalu ili se samo sve to lose koristi.

Sutra protiv Litvanaca ce biti dobra utakmica, valja malo promesati karte i preraspodeliti uloge.

Za vikend protiv Buducnosti mislim da cemo imati odlicnu utakmicu u kojoj cemo videti od cega smo satkani. :think:
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Gledao sam snimak samo prve četvrtine i nisam hteo više. Rukomentana odbrana. Neverovatno je šta su sudije dopustile. Ovako ne sme više nikad da nam bude sudjenje. I kako to Zvezda ima prostora za napredak, a mi nemamo? To što oni imaju veliki broj igrača, to je kvantitet, a ne kvalitet. Jesmo odigrali užasno, ali imamo suv kvalitet u igračima koji donose razliku. Njihovi igraci su svi do jednog sem Kalinića limitirani i prosečni. Dolaskom centra i dodatnim uigravanjem ekipa će samo da raste. Ništa nije funkcionisalo dobro prekjuče i protiv Andore, ali biće dobro kada bude trebalo.
Tipa kad Koprivica pravi nesportsku kad saplice namerno Holinsa i vi iz toga dajete trojku i prilazite na 5 razlike umesto da bude 10+ potencijalno? Slazem se da sudije ne smeju da dopuste takvo sudjenje.. Sto se tice odbrane,imas na tviteru,mislim da se lik zove Tony gde je lepo objasnio kako smo vas branili u ovom mecu.. Sto se tice rukometa,nije li to vas izum,a Radonjic samo dobar djak?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Evo link do Tonijevog niza o utakmici, bas malopre sam sve pregledo

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da, da odlična analiza.

Inače ovo je bila prva lođa utakmica Lideja od kako je došao kod nas.

Aleksa Stepanović više nije član KKP, dečko je potpisao za FMP. Neverovatno mi je da se ovo desilo u Željkovom timu, dečko je kao bio planiran u rotaciju za ovu sezonu...
Korisnikov avatar
By MileBL
Paetizanovci, imali krize indetiteta sa novim kapitenom?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nisam gledao mec, progledao sam statistiku i izjavu Zoca posle meca. Vidim da je doslo do odredjenih promena, izmedju ostalog i kapitena. Potpuno opravdano ako se ja pitam, mada mi je nekako Zagor vise figura koja moze da bude kapiten, da odigra 7-12 minuta po utakmici, al ako tako kaze Zeljko, onda je to to. Malo mi je bezveze da bivsi igrac Zvezde bude nas kapiten, mada i nema tu mnogo veze sa bilo cim, Danga je radnik, ratnik i mnogo zahvalan igrac i uvek bih pre njega imao u timu nego Zagora, jer je svestan svojih mogucnosti i radi ono sto je njegov posao najbolje sto moze.

Vidim da su katovani za ovaj mec bili Zagor, Kuruc i Trifa, a da su Glas i Danga imali vise minuta. Nelogicno mi je da Panter i Lidej moraju da igraju 30+ minuta i u ovakvim utakmicama. Raduje vise prostora za Koprivicu. Nelogicno mi je da Mur igra 10 minuta po utakmici... Moguce da ce Zeljko poceti da igra kao u Feneru sa 8 igraca, ali mu fali jos 2 za to :mrgreen:

Sve u svemu lagana utakmica koju je bilo bitno dobiti, deluje da su Canetovi momci samo malo bolje uigrana osrednja ABA liga ekipa.

Za vikend nas ceka Buducnost, veoma bitna utakmica, a oni u odlicnom momentumu nakon torpediranja Cedevita Olimpije sinoc.

@milanezija, pa decko je spominjan na pocetku priprema kao neko na koga se racuna, to sto nije video parket je druga stvar. Jos jedan katastrofa potez nase uprave nakon niza kojekakvih Brauna, Angola, Perkinsa...
By milanezija
Ima šut i petlju, taman da igra manje utakmice u ABA

@Salvatore Guliano logicno da je dobijao sansu, za to i sluze pripreme, Zeljko ga nece, kraj price, preuzeo FMP ugovor i gotovo, nije da smo ispustili Durenta, vec lika koji je sa 23god dosao iz Uzica (iako je i meni delovao dosta zanimljivo)
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]