Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Izgledamo kao iscedjena krpa.. Bukvalno se setkamo po terenu..

Neverovatno mi je koliko Kuzmic ne moze da uhvati cistu loptu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Uopšte nema smisla i draži igranje ove evrolige gde se igraju 2 utakmice nedeljno i gde su ekipe umorne. Iz tog razloga vi i imate recimo pobede sezonama unazad protiv nekih od najboljih timova evrolige gde su i oni bili umorni, a da se igra po starom sistemu jedna utakmica, u grupi od 6 timova i gde je svaka utakmica bitna teško da bi bilo koga pobedili od tih jačih timova. I da, bila je jača evroliga čak i sa Marusijem i Prokomom nego ovo danas. Cirkus najobičniji, gde nemaš 3 vrhunskia igrača u evroligi. Plus se promenila košarka, igra se divlja košarka sa gomilom osrednjih amera koji do 2010 ne bi mogli da igraju ni u Rumunskoj ligi. Takodje igrači kao što su Karl Hajns, Danston, Tajus su uništili "stari stil" evropske košarke. Nema više centara kao što su Rebrača, Radja, Hafman, Papadopulos koji bi ove "midzete" nosili na ledjima i igrali košarku i gde se igrala poziciona i pametna košarka. Sam Bodiroga sam vredi kao svi igrači danas u evroligi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Cepamo tu penzionersku kosarku sa Stefanom,Cirbijem i Dedom.. Raspali smo se na kraju,ali dobro poluvreme..

Korisnikov avatar
By Zex88
Povredio se i Kuzmic..Pa dal je realno vise?

Korisnikov avatar
By Zex88
Odigrali smo reprizu meca sa Baskonijom..

Smece.. Ne moze se bez odbrane i bez sutera..

Korisnikov avatar
By Zex88
Mnogo bolji mec nego protiv Uniksa.. Nisam ocekivao pobedu..

Idemo dalje..

• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 69

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]