Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:
MileBL napisao: Sub Nov 13, 2021 7:05 pm Male su sanse da vidimo Mitra na cetri pogotovo kad se vrati Vajt, ne ide igra kad cetvorka nema sut, tu se pakuje reket.
Opcija gde bi nova petica bila pretnja sutom nije losa jer bi se otvarao prostor za igrace sa krilne pozicije da napadaju sa niskog posta. Uglavnom sve je bolje od nekog sitnog skakavca koji poene moze postici samo zakucavanjem.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Upravo si sam sebi odgovorio, krilni centar je krilna pozicija, Mitar je neodbranjiv za 30% el centara, da nece za cetvorke u tim situacijama. Ali za to nam treba petica sa sutem i jakom atletikom da moze pokriti 4 defanzivno.
Ne vidim Mitra kao opciju na niskom postu, vise mi se svidja kad trojka napada pod kosem pre svega Kalina i Davidovac

Korisnikov avatar
By djokonda
Lego bi vam Noko umesto Cibresa...Mitar će igrati isključivo peticu, nenadjebiv je u short roll-u i to vam je jedno od jačih ofanzivnih oružja ove sezone, kojih nemate mnogo...Stefan mislim da će više da igra dvojku nego keca...Volters i Džoni su bolji na pleju.
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Ned Nov 14, 2021 8:00 am
skeske napisao:
MileBL napisao: Sub Nov 13, 2021 7:05 pm Male su sanse da vidimo Mitra na cetri pogotovo kad se vrati Vajt, ne ide igra kad cetvorka nema sut, tu se pakuje reket.
Opcija gde bi nova petica bila pretnja sutom nije losa jer bi se otvarao prostor za igrace sa krilne pozicije da napadaju sa niskog posta. Uglavnom sve je bolje od nekog sitnog skakavca koji poene moze postici samo zakucavanjem.

Upravo si sam sebi odgovorio, krilni centar je krilna pozicija, Mitar je neodbranjiv za 30% el centara, da nece za cetvorke u tim situacijama. Ali za to nam treba petica sa sutem i jakom atletikom da moze pokriti 4 defanzivno.
Ne vidim Mitra kao opciju na niskom postu, vise mi se svidja kad trojka napada pod kosem pre svega Kalina i Davidovac

Pa veoma cesto gradimo akciju da spustimo Mitru na niski. Momak ima skoro savrsenu ledjnu tehniku. Svi se furaju na kratki rol, ali meni je bas super kako sa lakocom rjesava sa obije ruke na postu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nasa odbrana,energija,sa fantasticnim Lukom i Kalinom i Voltersom su bili kljuc..
Moram da pohvalim Holinsa za defanzivu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Bez Luke izgleda u Spaniji..Povreda oka kod udarca Pantera..

A vrlo nam je bitan mec sa Baskonijom..Pu..

Korisnikov avatar
By MileBL
Ima Cirbes, ali dobicemo Baskoniju, smjenili su Ivanovica, Spahija mi nije trener koji moze za noc nesto promjeniti

Korisnikov avatar
By Zex88
Povredio se i Volters..Primicac.. Neverovatno..

• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 69

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]