Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Malo je nedostajalo da se Partizan izvuce.
Potpuno je izgubio kontrolu u 3/4 Partizan kad su stalno iskakali na piku i udvajali Pantera..
Losa odbrana na piku u drugom poluvremenu..
Ocigledno je da ce se u neizvesnim zavrsnicima sve podretiti Panteru pa sta on uradi..

Steta je sto Nakic u ovakvoj ekipi nema nikakav ucinak.. Odusevi me Alen iz kojih pozicija ide na kucane sve..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Ovakvi kiksevi i ovakve utakmice, sa ovakvim padom ne smeju da nam se ponavljaju više. Treba jedno ili dva pojačanja, ali Andora je smešna ekipa i nema nikakvog opravdanja oko umora i slično. I nećemo da kukamo i da se "vadimo" kao neki i tražimo izgovore dok oni gube takodje od smešnih ekipa u još smesnijoj evroligi sa nikakvim kvalitetom. 90% evroligasa sa ovim kvalitetom ne bi mogli da igraju ni evro kup u košarci do 2010 god koja je bila za 2 klase bolja nego ovaj cirkus danas. Danas u evroligi na prste jedne ruke ne mogu da se nabroje vrhunski igrači, a nekada ih je u svakoj ekipi bilo nekoliko.
Korisnikov avatar
By Zex88
Eh nekada,kad se setim..U EL samo odlicne ekipe..
Te 2010.. Tu su bili strasni Oldenburg,Lotomatika,Cibona,Olimpija.. Da ne zaboravim drim tim Prokoma.. A da,tu su bili galktikosi iz Marusija..Zaboravio sam Orlean,kako sam njih mogao da zaboravim?
Bitno je da je nekad bilo lepo..

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Tri pobjede u 10 utakmica i prolazis dalje

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Mislim da je Prokom jednom prosao i sa 2 pobede u top 16..

By Gsk133
Nekad Vujanic, Djordjevic, Jaric, Rakocevic, Danilovic, Scepanovic, Beric,Paspalj, Bodiroga, Tomasevic, Topić, Savic, Drobnjak, Rebrača, Mulaomerovic, Giricek, Sesar, Mrsić, Radja, Vranković, Vujcic, Kasun, Laković, Hahbar, Smodis, Brezec, Nesterovic, Lorbek, Naumovski, Ilijeski, Pero Antić, Taletovic, Jasikevicijus, Macijauskas, Siskauskas, Jasaitis, Klejza, braća Lavrinovic, Dijamantidis, Papalukas, Zizis, Spanulis, Papadopulos, Kalderon, Navaro, Berni Rodrigez, Ereros, braća Gasol, Vaskez, Bazile, Majers, Galanda, Fucka, Markonato, Pepe Sancez, Skonokini, Djinobili, Delfino, Herman, Nocioni, Skola, Oberto, Nikola, Solomon, Antoni Parker iz Makabija, Baston, pokojni Nejt Hafman, Horas Dzenkins, Bulok, Tarel Mekintajer, Stounruk, Bo, Sato, Butsi Torhton, Nikolas, Ruben Daglas, pokojni Henri Vilijams, Četmen, Holden, Langdon, Markus Braun mnogi, mnogi drugi... I pitajte Igora Rakočevića na instagramu kad se igrala bolja košarka i kad su bili bolji igrači(pisao sam sa njim). Mada ako vam ova imena nisu dovoljna, onda je sve džabe.
Korisnikov avatar
By Pavac
Да ли неко преноси у недељу сем арене? Б92, Црна Гора, Српска? Било ко, само да није арена
Korisnikov avatar
By BogdanB
Trifunovic ce biti jos jedan talenat koji nije uspeo, igraće u nekim malim timovima poo evropi i posle kod nas u kls, takvo mi je mišljenje sto se tice njega.

Koprivica u odnosu na početak sezone, deluje malo bolje, bice to sigurno dosta bolje kasnije.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]