BogdanB napisao: ↑Čet Nov 04, 2021 9:39 pm
Sva sreca pa su taj faul u napadu gledali u snimku jer su prvo dosudili faul od odbrane a iz aviona se videlo od koga je.
Da smo igrali ovo u areni, ne bi nikad dobili ili da smo igrali u gostima
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ne bih se bas slozio s tobom oko toga, mislim da bismo dobili kako god jer tu dolazi do izrazaja Zeljkova velicina, respekt, kredibilitet kod sudija. I meni je bilo neverovatno cudno da su uopste gledali to i preinacili odluku u nasu korist, ali moramo se navici na to da nismo neki tamo Partizan, velikan u posrtanju, vec Zeljkov megaprojekat...
@grobi brate pretera ga bas, pa mi smo jedva dobili Zadar, Huventud i imali muke sa Splitom, a ti pricas o tome da bismo mogli da igramo F4 EL... pretera ga.
Sto se tice beka kao sto je Panter, apsolutno se ne slazem s tobom, ima takvih u EL koliko hoces, samo im treba dati vecu ulogu i odresene ruke. Sto se tice Lideja, ista prica. Sve u svemu kvalitet igraca se dosta moze razlikovati u odnosu na to u kojoj ekipi igra, ko mu je trener, ko su mu saigraci, koja mu je uloga, koja su ocekivanja.
Evo jednog nepopularnog misljenja. Mislim da je Mur mogao da bude nama ono sto je Panter ove godine, da smo hteli da postepeno dizemo nivo kvaliteta ekipe i da se nismo odlucili da gadjamo EL, odnosno osvajanje ABA lige i EK.