Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Buducnost zadrzala Kobsa i Rida i time pratkicno zatvorila roster... Veliki odlazak Dzonija, svakako najveca razlika u odnosu na proslu godinu, no imali su i par ozbiljnih pojacanja, te sada to izgleda ovako:

1. Sili, Drobnjak
2. Kobs, Popovic, Sehovic
3. Micov, Atic, Ilic
4. Vajli, MJK, D. Nikolic
5. Rid, Z. Nikolic

Meni deluje da su slabiji nego lani, sad nemaju 3. centra, a Rid i Nikolic su poznati po tome da lako prave faulove, Dzonija je zamenio Sili, Edzima Vajli, najvise su na krilu pojacali sa Vladom i Edinom...
Mozda Dzile Edina vidi kao beka, a mozda Daca bude silazio na 3 da menja Vladu. Imaju neku sirinu, par igraca moze na vise pozicija, ima tu i instant kvaliteta i par igraca sa prostorom za napredak, no videcemo sta je Dzile smislio. Pominjao se Pejdz kao opcija, to me ne bi cudilo da dodje jer mi nekako deluju tanki na sutu, no videcemo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Dzikic je plus veliki za Buducnost. Takodje Micov i u ovim godinama ima sta da ponudi. Tako da bih ih ja stavio na poziciju br. 3,ali ne puno iza Partizana i Zvezde.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao: Pet Avg 27, 2021 10:45 am Buducnost zadrzala Kobsa i Rida i time pratkicno zatvorila roster... Veliki odlazak Dzonija, svakako najveca razlika u odnosu na proslu godinu, no imali su i par ozbiljnih pojacanja, te sada to izgleda ovako:

1. Sili, Drobnjak
2. Kobs, Popovic, Sehovic
3. Micov, Atic, Ilic
4. Vajli, MJK, D. Nikolic
5. Rid, Z. Nikolic

Meni deluje da su slabiji nego lani, sad nemaju 3. centra, a Rid i Nikolic su poznati po tome da lako prave faulove, Dzonija je zamenio Sili, Edzima Vajli, najvise su na krilu pojacali sa Vladom i Edinom...
Mozda Dzile Edina vidi kao beka, a mozda Daca bude silazio na 3 da menja Vladu. Imaju neku sirinu, par igraca moze na vise pozicija, ima tu i instant kvaliteta i par igraca sa prostorom za napredak, no videcemo sta je Dzile smislio. Pominjao se Pejdz kao opcija, to me ne bi cudilo da dodje jer mi nekako deluju tanki na sutu, no videcemo...
A OBrajant ?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pobedio borac u baru. Meni bas simpaticna utakmica za gledanje.
Bilo bi zaista glupo da je borac Izgubio, a ljudi pogadjali ni iz cega. Tata sava lesic, 23p

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]