- Sre Sep 08, 2021 4:15 pm
Na osnovu odgledanih par utakmica, namece se isti utisak koji je Gira napisao posle meca sa Cibonom, a to je nista specijalno...
Ne delujemo uopste dominantni, ni fizicki, ni po kretnjama, niti nasi igraci pokzuju ekstra kvalitet u odnosu na igrace Radnickog, sto se ocekivalo, ali i u odnosu na Cibonine igrace...
Fali nam centar, ako nas jedan Rasko staracfocoodstotinuljeta ovako siluje, moglu misliti sta ce nam raditi neki ozbiljan centar. Mur, Avram i Madar su na kecu bas tanki, kad im igraci Radnickog na presingu uzimaju lopte u par navrata, mogu misliti kako ce to izgledati protiv komsija u derbiju ili protiv Dziletove Buducnosti, kad je veliki pritisak i kada su igraci sa druge strane namazani i fizicki jaci i imaju kredibilitet u ligi, te im je dozvoljeno da biju. Jasno je da ce Panter biti glavni igrac tu, ali npr. ni Lidej u par utakmica nije pokazao neku razliku u kvalitetu u odnosu na protivnike.Ovo sto pominje Bogdan da su se lozili na nekim nebitnim poenima na -12 i slicno, pokazuje koliko im znaci sve ovo i koliko ocekuju puno i zele da daju sve od sebe. Nekako mi generalno delujemo kao tim mlitavi, fali one odlucne cvrstine koju su pokazivali Zocovi timovi, no verovatno to i ne moze da se ocekuje nakon nepuna 2 meseca rada. Sto se ocajnog sutra tice, tu nema brige, taj deo sezone je kada je najmanje bitno da li lopta prosla kroz obruc, koliko da li igrac moze da trci 30 minuta i da li je odradio dobro kretnju ili odigrao kakao treba odbranu. Miletic mi je bas los, izgleda da mu ne odgovara uloga koju ima kod Zoca, vise mu je prijala uloga koju je imao kod Maline...
Sve u svemu, ne plasim se, jer nema ko drugi i nema ko bolji da bude trener nasem Partizanu. Ajmo mi!