Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
U prvom smo bili kriminal. Ako je zoc onako jebao mame pored aut linije, onda ko zna sta je bilo na poluvremenu. Drugo poluvreme dali gas i lagano.

Drugo poluvreme skoro bez visokih.
Glas deluje zanimljiv.
Treba nam neko jak ispod kosa.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Gaja
Iznenadio me Radnicki bas pozitivno, mislio sam da nece dati kos prvih 5-6 min ali igrali su opusteno. Smesno mi bilo kada na 15 razlike za Radnicki igraci Partizana pocinju da skacu za svaki kos, Avramovic dao trojku poceo da se dere ka klupi kao da je dao trojku preko Garbahose. Publika isto u transu, jbt kao da igraju protiv Lejkersa a ne kluba koji je jedva pretekao u dve lige ispod njih.
Najveci utisak mi ostavilo kako je Katic skolovao Smailagica...
Na osnovu ove jedne tekme mislim da Partizan ima jos dooosta da radi da bi stvarno bio jedan od favorita za EK.

Inace nisam ocekivao prepunu halu, kao protiv Makabija kada su ljudi sedeli na stepenicama. Ali eto Zeljko kod nas kao Ronaldo u fudbalu.
Korisnikov avatar
By Pavac
Gaja napisao: Sre Sep 08, 2021 10:53 am Inace nisam ocekivao prepunu halu, kao protiv Makabija kada su ljudi sedeli na stepenicama. Ali eto Zeljko kod nas kao Ronaldo u fudbalu.
Знају људи да препознају добре утакмице и да поштују добре тимове који долазе. Сећам се пре пар година код нас, Бајерн гостовао Меги. Ја отишао најлаганије, 3-4 дана након што су почеле да се продају карте да узмем себи карту. Одлазим у Пинки на благајну, каже ми она жена тамо, брате мој карте отишле први дан после 25 минута :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Ceo jedan sektor ispod Đavola a i ispod Grobara je bio prazan, to je ono što se odmah videlo na TV...

Što se poštovanja Zvezde i Partizana tiče po tome je Jezero nadaleko poznato.

Bila je šorka sa murijom u gradu, zato su Đavoli i kasnili, a u subotu isti timovi igraju fudbal, mada je tu ipak veća mržnja prema Zvezdi ali opet, može da bude zanimljivo.

Igra nije baš za komentarisanje, biće to potpuno drugačije i bolje kad krene sezona.

Odnekud su se pojavili i grobari, nisam to očekivao. Lokalne simpatizere naravno, došli ljudi da vide Željka i taj novi tim koji obećava povratak na staze stare slave, ali ne i organizovane navijače.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Na osnovu odgledanih par utakmica, namece se isti utisak koji je Gira napisao posle meca sa Cibonom, a to je nista specijalno...

Ne delujemo uopste dominantni, ni fizicki, ni po kretnjama, niti nasi igraci pokzuju ekstra kvalitet u odnosu na igrace Radnickog, sto se ocekivalo, ali i u odnosu na Cibonine igrace...

Fali nam centar, ako nas jedan Rasko staracfocoodstotinuljeta ovako siluje, moglu misliti sta ce nam raditi neki ozbiljan centar. Mur, Avram i Madar su na kecu bas tanki, kad im igraci Radnickog na presingu uzimaju lopte u par navrata, mogu misliti kako ce to izgledati protiv komsija u derbiju ili protiv Dziletove Buducnosti, kad je veliki pritisak i kada su igraci sa druge strane namazani i fizicki jaci i imaju kredibilitet u ligi, te im je dozvoljeno da biju. Jasno je da ce Panter biti glavni igrac tu, ali npr. ni Lidej u par utakmica nije pokazao neku razliku u kvalitetu u odnosu na protivnike.Ovo sto pominje Bogdan da su se lozili na nekim nebitnim poenima na -12 i slicno, pokazuje koliko im znaci sve ovo i koliko ocekuju puno i zele da daju sve od sebe. Nekako mi generalno delujemo kao tim mlitavi, fali one odlucne cvrstine koju su pokazivali Zocovi timovi, no verovatno to i ne moze da se ocekuje nakon nepuna 2 meseca rada. Sto se ocajnog sutra tice, tu nema brige, taj deo sezone je kada je najmanje bitno da li lopta prosla kroz obruc, koliko da li igrac moze da trci 30 minuta i da li je odradio dobro kretnju ili odigrao kakao treba odbranu. Miletic mi je bas los, izgleda da mu ne odgovara uloga koju ima kod Zoca, vise mu je prijala uloga koju je imao kod Maline...

Sve u svemu, ne plasim se, jer nema ko drugi i nema ko bolji da bude trener nasem Partizanu. Ajmo mi!
Korisnikov avatar
By MileBL
Vas najveci minus je nedostatak domacih timskih igraca, i ovo sto imate je u debelom minusu sa samopouzdanjem, sad na Zocu je da proba ozivjeti Zagorca, Dangubica i ostale ili da se okrene strancima ako hoce biti konkurentan

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By BogdanB
Fore koje zna katic, smailagic nikada nece naučiti u nba, jer se tu ne uce.

Gaja, ovo je bilo kao u periodu kada je dosao mutin radnicki pa gostuje kkp, prepuno. Nisam ni ja iskreno ocekivao da bude puna hala.

Answer, znaci bila je neka tuca u gradu? Samo djavoli i policija?

Sg lepo kaze, nema ko drugi a da je bolji.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]