Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
U drugoj sezoni kod Tomica smo dovodili jaka imena pa smo se raspali, pitanje je da li bi Monro ili Tarik Blek koji se takodje spominjao donio vise od Lesora.
Ja mislim da je Radonji cilj da maksimalno uigra i naspanuje ekipu kao u poslednjoj sezoni prvog mandata gde smo mljeli sve pred sobom a nismo imali pojedinaca koji se posebno isticao.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lesor je dosta napredovao u periodu nakon odlaska od vas. U Monaku je prosle godine pod Mitrovicem odigrao odlicnu sezonu u kojoj je bio jedan od nosilaca, Mitrovic je i poznat po tome sto voli kvalitetne centre koji mogu da igraju ledjima i koji su starmodni (on je i Dzekirija u mandatu u Asvelu postavio kao ozbiljnog EL centra). Takodje, poznato je da centri dosta kasnije sazrevaju kosarkaski, a Matijas je bio u reprezentaciji opcija na prethodnim turnirima konkretno na SP gde je igrao po 20ak minuta, dok na OI nije igrao.

Svakako se moze reci da je EL centar u pitanju, sada da li je za prvu opciju u nekom od jacih timova, nije, ali mislim da bi vama na ovaj roster bio ono sto vam treba.

No decko jos nije potpisao, tako da nema sta da trosimo tastaturu bez potrebe :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Brat Cirbres na treninzima Zvezde... win win situacija, on odrzava formu, vi imate centra za trening :D

To ne mora nista da znaci naravno, tako je i prosle godine Sava Lesic odradio pripreme sa ekipom, pa je izvisio na kraju, al imali ste takvu situaciju i sa Simonovicem u drugom mandatu :mrgreen:

Ne bi cudilo ni da se potpise kao neka opcija, tipa da bude 3. centar.
Korisnikov avatar
By Zex88
Krenulo se..
Screenshot_20210831-212413_Facebook.jpg
Screenshot_20210831-212413_Facebook.jpg (68.65 KiB) Pogledano 1115 puta
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Brine me nedostatak Simonovih poenaSlika

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Hahahaha...

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Evo i kompletne statistike..

Slika

Pise covek da je Luka igrao na 5, da su Kuzmic,Deda i Uskokovic bili losi.. Vajt,Lazic,Kalinic i Lazarevic dobri..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Deda i Kalina po 6 asistencija, uz to prvi 9 skokova, drugi 8. Vajt bas izdominirao, da li su ga koristili na 4 ili 5?

Mada ovo su pripremne utakmice, ne vredi mnogo analizirati to...
Korisnikov avatar
By Zex88
Salvatore Guliano napisao: Sre Sep 01, 2021 10:14 am Deda i Kalina po 6 asistencija, uz to prvi 9 skokova, drugi 8. Vajt bas izdominirao, da li su ga koristili na 4 ili 5?

Mada ovo su pripremne utakmice, ne vredi mnogo analizirati to...
Za Vajta je napisano ovo..
Vajt - pobrao najviše aplauza i ostavio najbolji utisak na publiku. Agresivan na oba kraja terena, ima veliku slobodu da šutne kada je u prilici, a posebno u tranziciji. Očigledno da će biti među nosiocima igre.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 69
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]