Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Karamajkl potpisao za Olimpiju, koliko se secam i on je imao neki dogovor sa Igosima

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Pon Avg 23, 2021 1:57 pm Kako izgleda Cedevitin-Olimpijin tim? U kojoj meri će biti konkurentna divovima iz Beograda? Je l' Tedeski još daje šakom i kapom?
Zavisi kako ce kliknuti, ali u plejof ce sigurno.
Napustio ih je buljuk amerikanaca ali dosao im je stari dzek Pulen, ostali su Jaka i Muric, tu je Melvin Edzim, veoma dobar igrac koji je totalno potonuo u plejpfu prosle sezone ali je ligu odigrao sjajno, kao i momak sa vrhunskom sezonom iza sebe, Karmajkl iz Igokee.
Tu Je i Keene iz Kaleva, jedna ozbiljna napadacka opcija.
Ako im se se posloze uloge, Kinu i Pulenu daju odrijesene ruke ofanzivno, Karmajkl, Edzim i ostali odigraju svoje role, a Jaka ponovi proslogodisnju partiju, ocekujem ih lagano u 4.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne znam zasto ljudi ne shvataju ozbiljno Cedevita Olimpiju... prave oni godinama ozbiljne timove, ali sad mislim da su i oni napravili veliki iskorak, a sve u skladu sa stanjem na trzistu i u ABA ligi gde su blizanci dobili nesto vise novca. Zek Ougust iz Panate im je dosao i time su zatvorili centarsku poziciju, kostur tima je isti kao i lani, ali su po mom misljenju skroz dobro skockali ekipu. Iskreno licno mnogo gotivim Golemca, koji je ozbiljna faca i potencijal. Ovo sto je @ske naveo jeste tako i to su neke uloge koje su podeljene, ali mislim da ce ih dovesti u red Golemac.

Napravili su u prosloj godini takodje odlican tim i radio je kao sat, ali im je falilo iskustva i pokretac neki koji ce da gurne kad ne ide, a to je svakako dobijeno u Pulenu sada, tako da lagani su, imaju i sirinu i dubinu u odnosu na proslu godinu. Tada su pali samo u jednom trenutku, ugasili se i to je to, da kazem iznenadili i podbacili u oba takmicenja, a mogli su dosta. Deluje mi da nije ova sezona kada su KKP I CZ ovako jaki, da bi Cedevita bila jedan od najjacih rostera, dosta su potcenjeni.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobro, ja rekoh jesu razocarali lani, ali mi deluje da rastu iz sezone u sezonu i da ih lepo kocka Golemac, te da ce ove sezone otici korak dalje u oba takmicenja. Zivi bili, pa videli!
By milanezija
Uvek sam uzivao u cedevita fetististima. A likovi za deceniju imali jednu ozbiljnu pobedu KKP u areni. A ni nju ne bi videli da nismo imali ludog Gagica i da Repesa nije radio najgluplji potez ikada da brani napad nakon kog mu ostaje 2s cele
  • 1
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]