Stare teme
By Gsk133
Jedini igrači koje sam pozeleo kod nas na prvo gledanje bili su Bogdanović (još dok je igrao za Zitko i kada niko nije znao za njega, a pisao sam na forumu svojevremeno o njemu) i Madar koga sam gledao prvi put u mladoj reprezentaciji Izraela gde je igrao zajedno sa Avdijom. Brzina, šut, tehnika, odbrana... Podseća malo i na Vujanica I to je dovoljan segment za mene.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam pojma kakav je Madar.. Vidim svi odusevljeni.. Ocigledno sam ispod kamena proveo odredjeni period.. :D
By Gsk133
@Valderama Pa i red je posle toliko godina apstinencije. Biće Aba jača nego ikad.
@Zex kucaj na jutjubu. Znam da klipovi nisu uvek merodavni, ali tu se vide obrisi njegove igre.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nisam ni ja nikada gledao Madara, ali po onome sto se pise i moze videti iz videodokumentacije, jasno je da se radi velikom talentu. On i Avdija, kao sto rece Grobi su nosili taj Izrale i samleli sve pred sobom... Nisam se nadao da cemo dovesti ovako zelenog igraca na kecu, mada ekipa je toliko polivalentna da prosto ne mogu da docekam da vidim kako ce to da izgleda na terenu.

Ostaje zal sto Petrusev nije potpisao, a onda nas poklopilo i to sto izgleda da Mozli ima neki ozbiljan problem zbog kojeg ne moze da nastavi da igra za nas...

Ostaje dakle, jos jedan ili dva igraca da se dovedu, od cega je jasno da je jedan prvi centar.

Pojacala se Buducnost, pojacala se Zvezda, a sad i Cedevita ima ozbiljan tim. Ceka se da se vidi sta ce braca i Bara da urade i koga da dovedu, ali svakako ce biti dosta jaka ABA i zanimljiva.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]