Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
MileBL napisao:Cudi me da je Efes pristao na ugovor na jednu sezonu

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
I meni je to cudno.. Ocekivao sam na 2 sa opcijom odlaska u nba nakon prve..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Salvatore Guliano napisao: Pon Avg 09, 2021 11:15 am
Centar ce se de fakto dovesti i mnogi prizeljkuju i pominju Ficu Petruseva, sto bi bio takodje odlican potpis. Iskreno prizeljkujem Petruseva, mada smatram da ga nece Misko dovesti u KKP, jer ima gde drugo da ga baci, pa cak moze i u Efesu da igra rezervnog centra nakon odlaska Sanlija i usled godina koje imaju Plajs i Danston, a to je najmanje sto Efes moze da uradi za Miska nakon sto im je "sacuvao" Vasu. Pored Filipa ima tu dosta centara koji mogu da rade ono sto nama treba i da popune roster, pogotovo sto imamo Lideja koji u odredjenim postavkama moze biti i na 5. Jedan od njih, Majkl Erik je upravo potpisao za Unikahu...
Evo sta sam pisao o Petrusevu na temi KK Partizan pre 10 dana i obistinilo se, zovite me insajder :mrgreen:
Pored toga sto sam ga zeleo u KKP, objektivno mislim da mu je bolje sto je otisao u Efes, prvo imace priliku da na treningu igra protiv dva vrlo zanimljiva i razlicita defanzivca kao sto su Danston i Plajs, a u nekim postavkama ce mozda igrati i 4, pa ce videti sta mogu da mu pokazu Singlton i Moerman, koji su takodje korisceni u nekim rotacijama na 5 prethodne godine. Svakako imace mnogo toga da nauci, imace prostora, imace sjajne saigrace i odlicnog trenera, sto je za njegov razvoj u ovom trenutku savrseno.
U KKP bi imao ogromnu tenziju i pritisak sa 21 godinom, ali i rad sa Zocom, mislim da je racunica jasna bila i ja bih isto uradio na njegovom mestu.

Efes prakticno sa jednom promenom ulazi u novu sezonu, trejd Sanli-Petrusev, ako ne racunamo odlazak Muse koji nije ni imao ulogu u timu, ostali su svi isti, rade odlican posao i tim je zajedno vec 3. godinu, a neki i duze. Zanima me koliko ce ove godine, zavisi dosta od povreda. Jeste da pobednicki tim ne treba menjati, ali ocekivao sam i ocekujem jos nekog novog igraca, svezu krv.

@surda Ne bih se bas slozio sa tobom da je Fica upgrade u odnosu na Sanlija, pogotovo u odbrani...
On i treba da ima pritisak. Ima 21 godinu, kad ce ako nece sad. U Efesu ako spoji 3 losije utakmice nece vise videti teren. Plus taj ugovor na jednu sezonu iz Miskove otvorene bolesti da ga ugura u NBA iako em nema mesta u Fili em je na ovoj letnjoj ligi izgledao kao rekreativac.

Ali neka preskacu stepenice zbog pritiska, zato nam i reprezentacija izgleda kako izgleda
Mega kancer srpske reprezentativne kosarke :)

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Potpisujem..
Slazem se sa vama momci, ali to je vec nesto malo komplikovaniji problem - reprezentativna kosarka i kako treba urediti sve da bi ona bila na dobitku iz svega ovoga. Prosto neki sistem kao u Spaniji treba uspostaviti, gde igraci idu postepeno iz manjih domacih klubova u vece i onda ako se oforme u NBA kvalitet ili budu birani na draftu, mogu da razmisle da li hoce da idu ili ne. Cist primer Rubio, mada niko od reprezentacija ne moze da parira menadzerskim lobijima i NBA potraznji.

Kod Atamana ako veze 3 lose utakmice nece biti klupiran... Ataman je poznat po tome da zna da oseti potencijal igraca i da ga maksimalno istrpi i podrzi kad ga ne ide. O tome je pricao i Micov, no videcemo sta nosi nova sezona. Verujem da ce Petrusev nakon ove sezone izgledati kao Zizic nakon polusezone u Darusafaki, ako ne i bolje jer je vec sad kompletniji igrac...
Taj sistem je mogao da funkcionise do pojave Mege npr, jer je ona odsekla za 99% prelazak dalji u KKP/CZV, jedini je Dangubic uspeo da predje i razvio se u tom trenutku u odlicnog specijalca

Takodje imas FMP koji bi mogao da radi nesto pametno ali ne radi, vec uglavnom sluzi (bar prethodnih sezona) samo za zajebati KKP ako je to moguce nekako po pitanju nekog domaceg igraca (Davidovac, Apic, Nenadic)

Mada i ranije se iz Hemofarma i FMPa tesko dolazilo u večite osim ako nije inat nekog kosarkasa
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]