Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lepus
MILOS OBILIC napisao:Doncic poslednjih 5 minuta bez suta na kos, usrao se na kraju.
Slažem se. Ne znam da li je ostao bez snage li šta već, ali morao je on uzeti loptu, a ne da uvaljuje Jaki i Klemenu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Valderama napisao: Čet Avg 05, 2021 4:06 pm Kad je poslednji put evropska reprezentacija osvojila OI?

Sećam se Karterovog zakucavanja preko francuskog centra Vajsa (2,18cm) u finalu OI u Sidneju.
SSSR u Seulu. Pre toga mi u Moskvi i opet oni u Minhenu ona kontroverza, nakon toga Argentina u Atini, to se zna u pola noći da te probude u osnovnoj školi.
By milanezija
Valderama napisao:Jokić iz 2016. nije Jokić iz 2021., on je sada planetarna superzvezda i bio bi zaštićeniji nego pre pola decenije u Brazilu. Jbte, kako vreme leti?!
Da samo sto je SP bilo 19e a ne 16e, to sam poredio

Jokic iz 19e je isto sto i Doncic iz 21e
By Tamerlan
Milanezija letimično sam pogledom preleteo preko tvog komentara i pogršeno pročitao da se žališ na Jokićev status u Rio De Žaneiru. Moj previd.

Peja ti si uvek imao odlične košarkaške komentare, pogotovo osvrte na evropsku košarku. Tvoj iznenadni povratak je veliko pojačanje za forum. Samo što sad imaš opasnog konkurenta u SG-u, i on sabija kada je reč o Evroligi, Evrokupu, ABA ligi..
By Peja96
Hvala na lepim rečima, nadam se da je to neko mišljenje većine ili bar onog boljeg dela :D

Šta znam, mislim da ću se u narednom periodu ipak više baviti ABA ligom, da ne kažem Evrokupom (iako sam Zvezdaš), pa čak i reprezentativnim prozorima (kakvi god bili) nego Evroligom.
Prosto, bar što se mene tiče, sa Evroligom je došlo do nekog zasićenja, naravno za to krivim promene koje su napravljene i PREVELIKI broj utakmica koje više ni Bog otac ne može pohvatati i ispratiti..
Čak ni Zvezdu neću mnogo pratiti u EL..
Ne mogu da svarim ovaj novi sistem i dve utakmice nedeljno..zavrti se čoveku u glavi a i često timovi (naši posebno) upadnu u mašinu pa ih jebu dve tri nedelje svi redom po Evropi.. što jelte odgovara onim ne jačim nego najjačim timovima (Cska Barsa Efes) koji tako pravdaju preveliki novac koji ulažu a koji ne donosi neke posebne rezultate..
Ovako statistika mnogo toga opegla..

Tako da neka SG nastavi da dominira tamo, ja se polako vraćam na domaće terene (u maticu :D ) a nije isključeno da se više zainteresujem i za žensku košarku.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 25

Играли смо одлично прву четвртину и изгубили је,ст[…]

KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]