Ogromna je razlika u fizikalijama..
Plus krenuo ih šut..
Međutim i ovo se moglo dobiti..
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao: ↑Sub Jul 10, 2021 10:00 pm U ovakvoj utakmici se vidi koliko fali igrač poput Đurišića. Igrač koji može fizički i atletski odgovoriti Francuzima, igrač koji može izmisliti koš kada je potrebno. Mada, ako je istina da je opsovao trenera, i ja bih ga sankcionisao (da li ovoliko, to je pitanje).Četvorka...nešto poput Duranta. Odličan help defender i odličan skakač, plus što na četvorci ima missmatch koji može da koristi. Ok mi je da igra trojku prve 2-3 godine u seniorima, mada mislim da će ga Miško odmah instalirati na četvorku u seniorima jer može da trpi defanzivne probleme koje će da ima dok još malo ne ojača.
Djokonda, na kojoj poziciji vidiš Jovića (i sada i u budućnosti) ?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Lepus napisao: ↑Sub Jul 10, 2021 10:00 pm U ovakvoj utakmici se vidi koliko fali igrač poput Đurišića. Igrač koji može fizički i atletski odgovoriti Francuzima, igrač koji može izmisliti koš kada je potrebno. Mada, ako je istina da je opsovao trenera, i ja bih ga sankcionisao (da li ovoliko, to je pitanje).Ma odvratno mi je šta rade sa tim klincima...to su bre deca, koja dolaze tu srećna jer igraju za reprezentacijama...i onda ih ovi matori provlače kroz blato i manipulišu njima...zajebavaju ih. Nije ni čudo što većina kasnije nije nešto oduševljena idejom igranja za reprezentaciju.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao:Prati li ko U16 u Novo Sadu?Ja nesto putem tvitera..