Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Uleteo je novac, a i poznate stare pretnje nekim igracima da dodju u Partizan da im o toga zavise karijere i slicno.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Uleteo je novac, a i poznate stare pretnje nekim igracima da dodju u Partizan da im o toga zavise karijere i slicno.
Odjebi sa teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Obiliću bez takvih izmišljotina, Milanezija, može to na fin način.. Bez toga..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By milanezija
Zex88 napisao:Obiliću bez takvih izmišljotina, Milanezija, može to na fin način.. Bez toga..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Trudim se ali izgleda da ne može. Molio sam već jednom da se ne pogani tema. Imaju 2 namenjene za to. Zezanje u redu, to i ja radim ali ove izmisljotine su vrhunac bezobrazluka
Valderama napisao:Kakav rečnik :doh:
Prikladan
Korisnikov avatar
By Pavac
Valderama napisao: Pon Jul 05, 2021 9:35 pm Kakav rečnik :doh:
Страшно, а ово му је ко зна који испад... лепо му је Салва једном рекао - то и јесте поанта форума, различита мишљења
By milanezija
Pavac napisao:
Valderama napisao: Pon Jul 05, 2021 9:35 pm Kakav rečnik :doh:
Страшно, а ово му је ко зна који испад... лепо му је Салва једном рекао - то и јесте поанта форума, различита мишљења
Koji mi je ovo ispad? Prosvetli me
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Moram podrzati milanezija.
Nit je ono misljenje nit je prvi put.

Da li je moglo lepse, naravno, ali razumem reakciju.

Od 1001 teoriji zavere koje imaju makar neki promil sanse da su istinite u objasnjavanju ovog uleta novca, Obilic uspe da izjavi glupost.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sacekajte malo, mozda Obilic ima konkretne informacije
Svi vidimo da je uleteo novac a da li je novac Grobarima udario u glavu videcemo uskoro

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
Ubedjen sam da dovodimo Maria Nakica. Nemam nikakav info ili izvor, ali imam takav osećaj. Više bih voleo njega da dovedemo nego Larkina. Nešto najbolje od mladih igrača još od Luke Doncica. Ima 20 godina, ali igra kao mator. Prepametan i preozbiljan igrač je već sada. Npr ova generacija Reala što je osvojila juniorski turnir evrolige od svih njih je Nakic za 2 klase bio bolji kao junior. Moja želja na poziciji 4 je Entoni Gil, bivši igrač Himkija.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 78
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]