Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Istina boli

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By milanezija
Koja? Da Panter nije pomenut nijednom nigde kao opcija ali je zato cena objavljena u sekundi kad i transfer? Važi, hoće to. Isto kao Lojd nakon onakve sezone i plejofa Endese što potpiše za vas prvi dan roka za 350k jer se uplašio korone i da neće imati ugovor.

Pritom ni ne osporavam da smo vrlo vrv pukli izmedju 800k i milion dolara za Pantera ali 1.500.000$ je previše čak i za RSB mozak

Ovo oko Kalinica necu ni da pominjem, sad ce krene pustanje buva da smo zvali svakog ko je krocio u CZV ali oni su odbili pogane SNS pare (pritom se spominje da cak i nisu SNS pare u pitanje vec dozvola da udju sponzori, ali nema veze, nek bude i SNS pare) ali nesto niste bili gadljivi prethodnih 10 godina na iste. A i polako, krenuce i vas transfer rok ovog leta, prodaja za čuvenih milion evra, nba transfer kompenzaciju za igraca kojem je istekao ugovor i naravno dovodjenje za max 350k i bonuse

Ovaj pomene Petruseva da dovodimo iako je Misko bukvalno 5min posle rekao dovodimo .!. a ne njega. Al dobro, Rama čita naslove portala samo, tviter mu je čudo tehnologije :doh:

I ovde se moje nadjebavanja sa vama na ovoj temi zavrsava
Korisnikov avatar
By Zex88
U principu složio si se sa mnom da košta oko miliončeta.. Grci su napisali da je 1.5..
Ne verujem da bi otišao iz ekipe koja je bila na F4 EL u EK za manje od milion..
Slika se Ivicom se morala prokomentarisati..
Petruševa, Kalinića nisam spominjao.. Prvi ide sigurno preko osim ako ne dobije neke garancije da će biti biran.. A i tada neće sigurno kod Željka zbog menadžera..
Lojd je sigurno imao odličnu platu, ne znam koliko je imao u Valensiji pre toga..
E da, niko ovde nije gadljiv na pare, samo postoje lažni moralisti..

Korisnikov avatar
By MileBL
Zex, te price da Miskovi igraci nece kod Zoca nisu tacne jer nadju oni obostrani interes i svi budu namireni, eto preko Miska je isao transfer Gudurica u Fener pa u NBA i nazad u Fener, pa nije bilo nikakvih problema
Cijena Pantera je sigurno oko 1,5M, razlog je prost, nema puno provjerenih slobodnih bekova na trzistu, za njega su se zanimali Armani i CSKA, pominjao se i Efes, jedini nacin da ga uzmes ispred njih je preplacivanje

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Videćemo.. Ipak mislim da Miško neće dati svoju novu zlatnu koku nigde osim u Nba..

Korisnikov avatar
By raf
Zex88 napisao: Sub Jul 03, 2021 1:38 pm Slikao se Žoc sa Ivicom odmah da se zahvali.. Znači ta priča je u pitanju.. Sad će Grobari da glasaju za sps i svi srećni Slika

Тешко да се СПС тренутно пита око било чега.
Korisnikov avatar
By Zex88
raf napisao:
Zex88 napisao: Sub Jul 03, 2021 1:38 pm Slikao se Žoc sa Ivicom odmah da se zahvali.. Znači ta priča je u pitanju.. Sad će Grobari da glasaju za sps i svi srećni Slika

Тешко да се СПС тренутно пита око било чега.
Nisam ni mislio da se pitaju, već da je sve deo plana.. Slika

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Prvo nisam verovao da ce doci Zoc, onda je dosao i poceo sam da razmisljam ko bi mogao da dodje od igraca i kako bi tim mogao da izgleda... Kontao sam dovodimo sigurno nekog EL igraca kao bombu, ali bice to igrac koji je izmena u EL ili je standardan za EK nivo. Onda je u petak odjeknulo sa ni manje ni vise nego Kevinom Panterom, sedmi strelac EL stize u nas Partizan. :think: Apetiti odjednom rastu, pominje se visina budzeta kluba, pominju se razna imena koja su naucna fantastika uvek bila i za nas i za komsije... Sve to samo 7 meseci nakon sto smo zbog finansijskih problema ostali bez ijednog pleja u ekipi i doveli igraca kome je najvisi stepenik u karijeri bio dolazak kod nas, a pre toga igranje za Zeljonu Goru... Jasno je da se "nesto" desilo i jasno ja da je "neko" uleteo novac, ali meni je ovo sve tako cudno i neprirodno, jer se plasim onoga sto sledi, a to je sta ce biti nakon toga sto im posluzimo kao igracka i nakon toga sto se istrosi baterija koja za sada deluje da moze da traje 3 godine. Da li ce onda samo da nas bace u kantu i da nas zamene sa nekon drugom igrackom ili ce da nam stave novu bateriju ili cemo samo da stojimo na polici i skupljamo prasinu. :think:

Ne mogu reci da mi nije drago sto se vratio Zeljko, ne mogu da kazem da mi nece biti drago sto cemo imati respekabilan tim, ali meni nesto tu ne mirise kako treba, kao sto mi nije mirisalo ni onda kada je dolazio debeli zabar, no ja drugi klub nemam i bicu uz njega i u dobru, kao sto sam bio i u zlu. Ne bih nikako voleo da napravimo neki svemirski tim, vise bih voleo da to bude neki timsi praljen tim sa domacim, mladim i kvalitetnim stranim igracima. Voleo bih radnicki i ratnicki Partizan, a ne Partizan kome je neko poklonio cup zlata, ne volim kad mi se ista poklanja

Doveli su nas do toga da u ovom trenutku jedva imamo 5 igraca u timu, a onda nam doveli Pantera, nije mi to uopste normalno.

Ogrejace, obasjace!
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 78
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]