Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Kobra izabran za MVP-a..

Ha tačka je na majici

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Zvezda je šampion i tačka

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Radonja je najvise profitirao iz ovog finisa sezone i osvajanja svih trofeja. On je posle neuspele epizode u Bajernu bio u malo nezgodnom polozaju jer jos jedna losa sezona nikako mu ne bi dobro dosla, na kraju je izasao kao apsolutni pobjednik, odrekao se nekih igraca, nije dovodio pojacanja a uzeo trofeje.
Sad ima dobru priliku da sklopi tim po svom ukusu i krene u nove pobjede, nesto veca sredstva bi trebao imati na raspolaganju nego pre pa ce i ocekivanja biti veca ali bez pritiska se ne moze raditi...

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Pon Jun 14, 2021 7:28 am Radonja je najvise profitirao iz ovog finisa sezone i osvajanja svih trofeja. On je posle neuspele epizode u Bajernu bio u malo nezgodnom polozaju jer jos jedna losa sezona nikako mu ne bi dobro dosla, na kraju je izasao kao apsolutni pobjednik, odrekao se nekih igraca, nije dovodio pojacanja a uzeo trofeje.
Sad ima dobru priliku da sklopi tim po svom ukusu i krene u nove pobjede, nesto veca sredstva bi trebao imati na raspolaganju nego pre pa ce i ocekivanja biti veca ali bez pritiska se ne moze raditi...

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Prvo da cestitam komsijama na osvojenoj tripleti, zasluzeno, za ABA nisam verovao dugo da mozete da uzmete, ali eto skockao je to Dejo vrhunski. :clap: :clap: :clap:

Slazem se za Radonju, a pored njega najvise je dobio Dobric, za koga mislim da moze da tokom ovog leta dobije dobru ponudu i zapali preko. U prajmu je trenutno, malo je kasnije dosao do tog vrhnuca, ali ako je mogao u Zvezdi gde se igra pod mnogo vecim pritiskom da pruza ovakve partije, sigurno moze i negde drugo. Zeleo bih ga u Zalgirisu, nekako mi se uklapa u njihov sistem, a mozda zavrsi i u nekoj Baskoniji, naravno ako zeli da ide iz Zvezde. Jer realno je da sledecu godinu pocne kao starter, a to ne moze skoro nigde u EL da ima, mozda kod Zvezdana u Monaku :think: ili tako nekom slabijem timu...

Ne razumem zasto ljudi nisu mogli da smisle Hola, covek je bas posten, u smislu zna se sta i koliko moze i to ce da uradi, ne mozes od njega da ocekujes da bude Markus Vilijams ili Teo i da odusevljava sa nekim lucidnim pasevima i da daje po 30 poena. Po meni vrlo zahvalan igrac, kao sto smo mi onomad imali Renfroa, zna posao i odradice ga. Mozda jedino nije bio po kvalitetu i spremi za EL, ali za ono sto je vama trebalo ove godine Hol je bio dovoljan.

Sve u svemu ceka vas veliki remont, a i verovatno najzanimljiviji deo godine kada idu sastavljanja novog tima i utakmice reprezentacije :D

Imam osecaj da ce vam se Jovic vratiti...
Korisnikov avatar
By Zex88
Uh, koliko me je iznervirao Uskokovic sinoc.. Ne pamtim mec ove sezone da nije izgubio loptu na prenosu i otvorio kontru 1 na 0..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pon Jun 14, 2021 9:32 am Uh, koliko me je iznervirao Uskokovic sinoc.. Ne pamtim mec ove sezone da nije izgubio loptu na prenosu i otvorio kontru 1 na 0..
Jebi ga sad i ti Zex, pa decko nije navikao na taj nivo kosarke i nije fizicki prosto spreman, a da bi to bez fizike mogao mora da ima iskustvo, a to jos nema, tako da sa njim mora vrlo strpljiv da se bude...
Korisnikov avatar
By Zex88
Salvatore Guliano napisao: Pon Jun 14, 2021 9:51 am
Zex88 napisao: Pon Jun 14, 2021 9:32 am Uh, koliko me je iznervirao Uskokovic sinoc.. Ne pamtim mec ove sezone da nije izgubio loptu na prenosu i otvorio kontru 1 na 0..
Jebi ga sad i ti Zex, pa decko nije navikao na taj nivo kosarke i nije fizicki prosto spreman, a da bi to bez fizike mogao mora da ima iskustvo, a to jos nema, tako da sa njim mora vrlo strpljiv da se bude...
Apsoluutno sam na Djokondinoj strani.. Da dodam da taj decak igra ABA ligu od sezone 2017/2018...
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 80
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]