MileBL napisao: ↑Pon Jun 14, 2021 7:28 am
Radonja je najvise profitirao iz ovog finisa sezone i osvajanja svih trofeja. On je posle neuspele epizode u Bajernu bio u malo nezgodnom polozaju jer jos jedna losa sezona nikako mu ne bi dobro dosla, na kraju je izasao kao apsolutni pobjednik, odrekao se nekih igraca, nije dovodio pojacanja a uzeo trofeje.
Sad ima dobru priliku da sklopi tim po svom ukusu i krene u nove pobjede, nesto veca sredstva bi trebao imati na raspolaganju nego pre pa ce i ocekivanja biti veca ali bez pritiska se ne moze raditi...
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Prvo da cestitam komsijama na osvojenoj tripleti, zasluzeno, za ABA nisam verovao dugo da mozete da uzmete, ali eto skockao je to Dejo vrhunski.
Slazem se za Radonju, a pored njega najvise je dobio Dobric, za koga mislim da moze da tokom ovog leta dobije dobru ponudu i zapali preko. U prajmu je trenutno, malo je kasnije dosao do tog vrhnuca, ali ako je mogao u Zvezdi gde se igra pod mnogo vecim pritiskom da pruza ovakve partije, sigurno moze i negde drugo. Zeleo bih ga u Zalgirisu, nekako mi se uklapa u njihov sistem, a mozda zavrsi i u nekoj Baskoniji, naravno ako zeli da ide iz Zvezde. Jer realno je da sledecu godinu pocne kao starter, a to ne moze skoro nigde u EL da ima, mozda kod Zvezdana u Monaku

ili tako nekom slabijem timu...
Ne razumem zasto ljudi nisu mogli da smisle Hola, covek je bas posten, u smislu zna se sta i koliko moze i to ce da uradi, ne mozes od njega da ocekujes da bude Markus Vilijams ili Teo i da odusevljava sa nekim lucidnim pasevima i da daje po 30 poena. Po meni vrlo zahvalan igrac, kao sto smo mi onomad imali Renfroa, zna posao i odradice ga. Mozda jedino nije bio po kvalitetu i spremi za EL, ali za ono sto je vama trebalo ove godine Hol je bio dovoljan.
Sve u svemu ceka vas veliki remont, a i verovatno najzanimljiviji deo godine kada idu sastavljanja novog tima i utakmice reprezentacije
Imam osecaj da ce vam se Jovic vratiti...