Teme vezane uz regionalnu ligu
By Gsk133
Znam da nije tema ali nisam znao gde da napišem. Da se osvrnem na juniorsku evroligu. Kakvi kvazi talenti, kakvi epski nemači pojma. Svi sem Jovica i Djurisica. Ako neko on svih ostalih postane ozbiljan igrač ja ću da se obesim, pogotovu iz Reala koji je osvojio. Kakve drvosece bez grama mozga i bilo kakvog osećaja za košarku, svi sem donekle Ndajea. Onaj mislim Njunjez da je, broj 17. To je nešto najgore što sam video ikada od mladog igrača, a ponaša se na terenu kao da je Luka Doncic. Kako ovo Mega nije osvojila nije mi jasno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam nikad gledao Đurišića, a svi ga hvale, može malo detaljnije kakav je?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By Gsk133
Igrač na pozicijama 2 i 3, dobra fizika, dobar suter, lepa mehanika suta koja se tesko brani, često koristi i ulaz, baš polivalentan i svestran napadač. Ima dosta njegovih klipova na jutjubu pa pogledajte. Neka mladja verzija Bojana Bogdanovica, ali dosta talentovaniji. Nije robotizovan kao Bojan. Za njega sam siguran da će postati igrač jer je baš ozbiljan talenat. Plus Jovic, Radovanović i Petrović.
Korisnikov avatar
By djokonda
Djurišić je dosta eksplozivniji od Bogdana i meni on u ovoj fazi deluje bolje od Bogdana...e sada, videćemo dalje. Bogdan je imao sreće da ga u seniore uvede Dule, a da finalno brušenje talenta ima kod Željka.
Korisnikov avatar
By skeske
djokonda napisao: Uto Jun 08, 2021 8:30 pm Djurišić je dosta eksplozivniji od Bogdana i meni on u ovoj fazi deluje bolje od Bogdana...e sada, videćemo dalje. Bogdan je imao sreće da ga u seniore uvede Dule, a da finalno brušenje talenta ima kod Željka.
Misli na Bojana.
Meni je Djurisic igrac iznad kojeg stoji upitnik, moze biti NBA igrac, a moze doziviti sudbinu Zagorca. Sa druge strane Jovic ne moze propasti, bar jaka EL karijera ga ceka.
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Misli na Bojana.
Meni je Djurisic igrac iznad kojeg stoji upitnik, moze biti NBA igrac, a moze doziviti sudbinu Zagorca. Sa druge strane Jovic ne moze propasti, bar jaka EL karijera ga ceka.
Meni on sa Bojanom nema mnogo veze...Bojan je čista trojka, bez playmaking sposobnosti...čist skorer. Đurišić je sličan Bogdanu jer može da igra i pleja.
Korisnikov avatar
By Lepus
djokonda napisao:Djurišić je dosta eksplozivniji od Bogdana i meni on u ovoj fazi deluje bolje od Bogdana...e sada, videćemo dalje. Bogdan je imao sreće da ga u seniore uvede Dule, a da finalno brušenje talenta ima kod Željka.
+1

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Gsk133
Od Bogdana i ono sto je on igrao u Zitku ne postoji ništa bolje u tom uzrastu u istoriji naše košarke. Onakva dominacija i talenat nikad nije vidjen. Po 50 poena je davao sa takvom lakoćom da mu ništa niko nije mogao bukvalno.
  • 1
  • 981
  • 982
  • 983
  • 984
  • 985
  • 1000
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]