Pa vidi, jasno je meni da je Miloje pod Miskovom kontrolom i da je nelogicno da ga nakon uspeha u Megi, gde je napravio toliko igraca i ostvario par uspesnih sezona, upropasti kao trenera i ukalja mu reputaciju sa nekim blacenjem po Partizanu gde ce biti 8. na tabeli u ABA ligi. A pored toga u Partizanu ima ogroman pritisak i od strane navijaca i od strane javnosti i od strane uprave, plus bi ga ovi poslednji busili na sve strane... Da je nesto zdravija atmosfera u klubu ne verujem da bi Misko tracio casa i da bi ga doveo, sto bi povuklo dovodjenje nekih 5 igraca iz Beobasketa, sto pored svih ovih koji su sada tu znacilo prakticno monopol nad klubom. Jasna mi je apsolutno odluka da ode u Buducnost, sto se tice njega, jer je za njegovu karijeru to odlican potez. Prvo, mnogo je manji pritisak nego u Partizanu, drugo ima novca, trece ima kvalitetan tim, ima otvorene situacije za uspeh u oba takmicenja EK i ABA liga, a pored toga ima i par mladih igraca koje moze da brusi.
Odlican potez ako se ne gleda Partizan kao opcija, sto nam govori u kojim smo mi zapravo govnima da su nas odbili i Dzile i Miloje, a mozda samo imamo problem sa Miskom
Slovenac, sa druge strane ima nekog agenta iz Hrvatske, koji i nije toliko popularan, no videcemo sta donosi dan...
Sto se nas tice, u ABA ligi u subotu igramo sa Cibonom, ali mi polako klizimo na tabeli i ljudi nisu ni svesni zbog odlozenih meceva koliko smo zapravo losi. Mi imamo tri pobede vise od poslednjeg Borca i jednu vise od ostalih ekipa sa "dna" tabele, ali imamo i par utakmica vise u odnosu na skoro svaki tim... Ne bi me cudilo da na kraju budemo 10. jer ima jos osam kola da se igra, ali mi imamo u tih osam utakmica Megu, Zvezdu i Mornar, koji se bore za plej of, jednu sigurnu pobedu jer je Primorska istupila i 4 utakmice sa konkurentima: Krka, FMP, Cibona i Split. Mi smo dakle zapravo u borbi za opstanak, uzeli smo bodove od favorita samo Olimpiji i Megi...
S druge strane u EK imamo situaciju gde su Trento i Pariz na 3-2, a Lokomotiva i mi na 2-3. Sledece je svakako odlucujuce kolo, nakon kojeg se tehnicki moze javiti situacija u kojoj sva 4 tima budu na 3-3, sto bi bio totalni haos. Mi igramo kod kuce sa Parizom, protiv kojeg treba da jurimo debeli minus od 17 poena, dok Lokomotiva kod kuce protiv Trenta juri -12. S tim sto mi imamo negativan skor sa Lokomotivom, a pozitivan sa Trentom. Trento ima pozitivan skor sa Parizom i najizglednijoj je situaciji. Pariz je u situaciji da ima negativan skor sa Trentom, a negativan sa Lokomotivom. Lokomotiva je sa nama na pozitivnom skoru i sa Parizom na pozitivnom skoru...
Iskreno mislim isto ono sto sam mislio i u decembru, da nemamo sta da trazimo u ovom takmicenju, cak i ukoliko se plasiramo u sledecu fazu, sto je totalna naucna fantastika, tamo ce nas prvi koji naleti nakantati.