Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Voleo bih da je tako..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lucky
Nevjerovatno da je ovo 5 trener CZ za godinu dana (Tomic, Gavrilovic, Sakota, Obradovic, Radonjic) :o
Za to vrijeme je kroz klub prodefilovalo 18 stranaca (Beron, D.Brown, L.Brown, Faye, Gist, Jenkins, Lucas, Ojo, Perperoglu, Punter, O'Bryant, Hall, Walden, Loyd, Reath, Terry, Rochestie, Colom)
Od domacih se moze reci da su pravu priliku dobili samo Davidovac i Kuridza (+ Stimac ) i Dobric na momente.
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Čet Dec 24, 2020 5:10 pm Nema sta vaditi kestenje iz vatre, nego postaviti stvari na svoje mjesto
Iluzorno je sad ocekivati rezultat u EL, napraviti pomak u igri svakako
Tim je konkurentan i mislim da odgovara Radonji

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Obrazlozi ovo zadnje.

Po meni je ovo pucanj u koljeno, Deji dati tim koji nije njegov u decembru bez prostora za trening.... Nadati se boljim izdanjima nego onomad u Laktasima.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bas kako sam napisao, mislim da igraci posjeduju kvalitet i da odgovaraju Radonji
Ima sve sto je imao u prijasnjim sezonama kod nas, pocevsi od cetri beka sa dobrom pik igrom,
preko Lazica igraca koji ce obavljati prljavi posao i cuvati najbolje protivnicke bekove, Dobrica i Simona, odlicne sutere sa krilnih pozicija
Davidovca igraca koji moze kreirati sa krilne pozicije,
dalje Kuridzu pouzdan i iskusan igrac pod kosem za Aba ligu a moze doprinijeti i u EL, O'Brajant koji poseduje individualni kvalitet i njemu je potrebno obezbjediti "ciste" pozicije,
Rit ozbiljna strec opcija na 4 i 5,
Kuzmic dominantan centar, nema izrazenu napadacku igru ali dobro kontrolise skok i sa svojom prisutnoscu reketu utice na igru
Noko, ima iskustvo igranja EL, trebao bi biti bolji od Terija

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By djokonda
Mislim da Radonja za svoju igru nema pleja...njemu treba klasičan pnr specijalista. Kolom je to bio, ali nisam siguran koliko on može da pruži na EL nivou, Hol to nije...Volden to takođe nije. Nisam ni siguran da mu se Lojd uklapa.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da je Kolom idealan za tu ulogu, a moze to da igra i Volden, jer je on to igrao prosle godine kod nas... Sve zavisi kako Radonja kaze i zamisli.

Inace ovo je za mene krajnje neocekivan potez, moram priznati... Ocekivao sam da ce Sale imati vise kredita i vremena.
Korisnikov avatar
By Lepus
Žao mi je Saleta, siguran sam da je on dosta bolji trener nego što je pokazao kod nas. Nažalost, izgubio je ekipu i mislim da je i njemu to bilo sasvim jasno. Ekipu koju je sam selektirao i koja nije nimalo jeftina.

Što se tiče Radonjića, bojim se da većina navijača očekuje instant rezultat i neki svemirski napredak u igri. Mislim da od toga neće biti ništa. Živo me interesuje situacija sa mladim igračima, tj. sa Simanićem i Radanovim.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Lepus napisao: Pet Dec 25, 2020 10:14 am Žao mi je Saleta, siguran sam da je on dosta bolji trener nego što je pokazao kod nas. Nažalost, izgubio je ekipu i mislim da je i njemu to bilo sasvim jasno. Ekipu koju je sam selektirao i koja nije nimalo jeftina.

Što se tiče Radonjića, bojim se da većina navijača očekuje instant rezultat i neki svemirski napredak u igri. Mislim da od toga neće biti ništa. Živo me interesuje situacija sa mladim igračima, tj. sa Simanićem i Radanovim.

Zanima me obrazlozenje ovog da tim nije nimalo jeftin? Mislis zbog tog sto smo nabacali puno evrokup igraca i veterana ili mislis da su Hol, Volden, Kolum koji nije konkurisao za tim u Valensiji, JOB koji nije igrao od marta, Rocesti penzioner, Nnoko sa srcanim problemima, Simon kapiten, Teri koji ni EK nije igrao itd. pojedinacno skupi igraci?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice Sala sa Zvezdaske strane mi je zao sto se bolje nije pokazao i sto je usledio rastanak. Imao je veliki hendikep da nema podrsku navijaca sa tribina, gde bi navijaci verovatno prelomili neki mec u nasu korist. Sa druge strane imao je neogranicen budzet i nikad vise stranaca u ekipi, a igra nikakva. Nema veze sto nije bilo rezulatata, ali nije se videlo ni sta treba da igramo i na sta treba da izgledamo. Sve je zavisilo od individualnih akcija i izolacija.
Drago mi je sto se vratio Radonja, nece mu biti lako bez navijaca i sa ovim timom u rasulu, ali nadam se da ce sklopiti kockice da uzmemo Aba ligu.
Jos Mina Pavlovic da se vrati i da budemo pravi klub. :dance:
Korisnikov avatar
By Lepus
@skeske
Nemam nikakve inside informacije ili slično, ali naravno da mislim da ovaj tim nije jeftin.

Kad bih morao licitirati sa ciframa, ovako nešto bi bilo (u eurima):
Loyd - 400k
JOB - 450k
Wallden - 350k
Terry - 250k
Colom/Roch - 300k
Hall - 250k
Nnoko - 400k(možda zbog zdravlja sada dobija manje)

Kontam da se za plate igračima daje između 3.5 i 4 miliona.

• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 80
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]