Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Sto mene pitas, nisam ja jedini koji hoce da vidi Obradovicu ledja?

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Pavac
pa razumes se i pratis, a i interesuje me tvoje misljenje
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kakva je ono odbrana juce bila... Ja gledam u drugom poluvremenu i ne verujem, sve se preuzima, apsolutno sve i onda se igraci pogube po parketu, u par navrata MJK i Dobric automatski odlaze do jedne od 5 osnovnih pozicija i cuvaju prostor na kojem nema igraca. Takodje mi je nerealno da jedna ekipa EL nivoa moze da ima problem sa zonom 2-3, pa to jbt u kadetima naucis kako se razbija...

Strasno sta ste sami sebi juce uradili...Imas 14 razlike igras tu i tamo ok, oni ulaze u seriju i trpaju 5 trojki u 5 napada, na vasu losu odbranu u kojoj se sve preuzima. Ne reagiuje se na vreme tajmom, ne reaguje se na vreme izmenom, primaju se laki poeni iz kontre svako malo, ne prave se faulovi, ne igra se odbrana, a oni igraju smireno i smisleno i tope prednost. Kada su se vratili i bili na -2 u njihovoj kontri vas Kobra spasava ramopom i onda u napadu pogadja trojku iz prakticno neizgradjene pozicije i dizete se na +5. I onda ste i to uspeli da izgubite. :doh:

Primili ste 28 poena u poslednjoj cetvrtini, a i rotacije igraca su po meni uzasne bile sinoc.

Sve u svemu poraz na dusu Obrada, bez sumnje.

Ako je nesto dobro u ovoj utakmici je to sto je Uskokovic dobio 17 minuta i igrao kada se lomilo, odigrao dosta dobro na svoje iskustvo i mogucnosti. Vidi se da mu fali jos kilograma i sigurnosti nad loptom, pogotovo kada ga pritisnu protivnicki igraci u odbrani, ali po meni je odigrao dobro u napadu, u odbrani je bio ocajan, ali cela ekipa je lose igrala odbranu, tako da...
Korisnikov avatar
By skeske
Da je dosao mjesec ranije imao bih neki optimizam. Sada, kada smo zavrsili sa EL, cak sam uvjeren da je bilo bolje da se Uskok totalno isforsira po svaku cijenu. Ovako, niti cemo dobiti igraca niti rezultat, ali hajde, treba za plejof ABA
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne mogu ja ova silna preuzimanja bez ikakve potrebe..

Ne kapiram Simona na Islanđaninu nikako..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Kakao se tradicionalno raspadnemo sami od sebe..
65:62,naša lopta i 3 izgubljene..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Hvala ku.cu!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Kakav psihicki blok, ovo je strasno.
U zadnjoj cetvrtini sve staje. Ovaj put je izvukao Lojd ludjackom partijom, ali nismo nista rijesili..
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 80
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]