Kakva je ono odbrana juce bila... Ja gledam u drugom poluvremenu i ne verujem, sve se preuzima, apsolutno sve i onda se igraci pogube po parketu, u par navrata MJK i Dobric automatski odlaze do jedne od 5 osnovnih pozicija i cuvaju prostor na kojem nema igraca. Takodje mi je nerealno da jedna ekipa EL nivoa moze da ima problem sa zonom 2-3, pa to jbt u kadetima naucis kako se razbija...
Strasno sta ste sami sebi juce uradili...Imas 14 razlike igras tu i tamo ok, oni ulaze u seriju i trpaju 5 trojki u 5 napada, na vasu losu odbranu u kojoj se sve preuzima. Ne reagiuje se na vreme tajmom, ne reaguje se na vreme izmenom, primaju se laki poeni iz kontre svako malo, ne prave se faulovi, ne igra se odbrana, a oni igraju smireno i smisleno i tope prednost. Kada su se vratili i bili na -2 u njihovoj kontri vas Kobra spasava ramopom i onda u napadu pogadja trojku iz prakticno neizgradjene pozicije i dizete se na +5. I onda ste i to uspeli da izgubite.
Primili ste 28 poena u poslednjoj cetvrtini, a i rotacije igraca su po meni uzasne bile sinoc.
Sve u svemu poraz na dusu Obrada, bez sumnje.
Ako je nesto dobro u ovoj utakmici je to sto je Uskokovic dobio 17 minuta i igrao kada se lomilo, odigrao dosta dobro na svoje iskustvo i mogucnosti. Vidi se da mu fali jos kilograma i sigurnosti nad loptom, pogotovo kada ga pritisnu protivnicki igraci u odbrani, ali po meni je odigrao dobro u napadu, u odbrani je bio ocajan, ali cela ekipa je lose igrala odbranu, tako da...