Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Salvatore Guliano napisao: Uto Dec 15, 2020 8:59 am
MileBL napisao: Uto Dec 15, 2020 7:49 am Inace treba mu odati priznanje da je sposoban, nije se lako odrzati u ovom blatu a da ne potones tolike godine
:-o :icon-eek: :puke-front:
Brate Mile, jesi li ti svestan o kome pricas?
Naravno da se održava kada je jedan od stvaralaca tog blata...blato je upravo razlog zbog opstaje
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
FMP juce izgubio od Zadra kod kuce 89-99. Zadar je 4 igraca igralo 35+ minuta, Mavra ih unistio sa 23 poena 11 asistencija 5 ukradenih, onda njihov bivsi igrac Bursac sa 19 poena... Sad vec jesu u problemu :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Lucky
Jesam li ja nešto umislio kada kažem da mi se čini da Filip svakih par mjeseci dobija novu "šljivu" na oku?
Ova najnovija mu baš gadno izgleda.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Fmp konacno pobjedio, imali su nekoliko nesrecnih poraza
FC3 odbranio kljucni napad Olimpije

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Odlicno pojacanje, podrzavam i onog pleja sto su doveli, samo ne znam sta ce im jos i onaj krilni centar iz Nigerije, apsolutno im nije trebao.
Korisnikov avatar
By djokonda
Koja je fora sa Lazarom Vasićem? Jel stvarno u Zvezdi očekuju da od njega nešto bude ili su se prosto doveli u situaciju da nemaju boljeg da ubace u igru? Realno, koja je ideja sa FMP-om? Čemu oni više služe? Mega će imati Nikolu Đurišića i Nikolu Jovića za sledeću godinu, Partizan Trifunovića, Radovanovića, Luku Tarlaća...a FMP? Vasića?

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]