Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rukomet je sport u kojem pariramo svima, ali na kraju uvek izgubimo i dobijemo i visok pristisak. Kao picke 15 minuta dali 1 gol, Stojiljkovic i Liscevic sve lopte njima u ruke, mutavi selektor ne menja nista. Ne sme da podvikne.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By djordjino94
Ne vredi kad imas trenera kretena. Ovakav tajm-aut nemaju ni skolske ekipe, poluizlapeli starac je uspeo da ubije svaki nas sut spolja i izbije i malo samopuzdanja iz igracica. Necu o detaljima, toliko ima propusta da bi se trebalo pisati do ponoci, prestajem sa pracenjem EP. Preveliki hendikep povreda Andree, kao i izostanak Cvijiceve, dve kljucne igracice.
By milanezija
Kakva utakmica rukometaša :clap:

Abutovic-Marsenic-Sretenovic pokidali pozadi

Kukic-Djordjic + Orbovic/Nikolic napred na bekovima

Marsenic konacno poceo da pogadja 1na1

Milosavljev na golu prvo odlican, drugo malo popustio

Minusi:
-krila odsečena
-kretensko cuvanje vremena zadnjih 5min

Ovo obecava kad se prikljuce Nenadic, Zelenovic, braća Ilić i Darko Đukić
Korisnikov avatar
By Zex88
Pih steta,ovo se moglo tako lako dobiti.. Malo su nam se vezale ruke u finisu.. Plus ono iskljucenje za guranje je tako nategnuto bilo.. 3 od 4 boda,vrhunski rezultat..
By milanezija
Meni je i ovo Kukicevo iskljucenje problematicno, spustio je loptu cim je bio pisak i onda je zakacio nogom u trku kad ga je lik gurnuo s ledja

Inace, Djirona je za ove 2 utakmice vise taktike pokazao nego svi selektori (osim Vranjesa) jos od prvog mandata Jovice Cvetkovica gde smo stvarno dobar rukomet igrali
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Verovatno Arena Sport
Steta na kraju, dva puta je Djordjic izblokiran, plus ova zadnja dva napada bez gola. Na kraju smo imali i srece, ali morao je i Maje biti zaustavljen.
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao: Sub Jan 09, 2021 8:38 pm Meni je i ovo Kukicevo iskljucenje problematicno, spustio je loptu cim je bio pisak i onda je zakacio nogom u trku kad ga je lik gurnuo s ledja

Inace, Djirona je za ove 2 utakmice vise taktike pokazao nego svi selektori (osim Vranjesa) jos od prvog mandata Jovice Cvetkovica gde smo stvarno dobar rukomet igrali
Onaj cepelin posle TO... :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Zex88
:clap: :clap: :clap:
By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao: Sub Jan 09, 2021 8:38 pm Meni je i ovo Kukicevo iskljucenje problematicno, spustio je loptu cim je bio pisak i onda je zakacio nogom u trku kad ga je lik gurnuo s ledja

Onaj cepelin posle TO... :clap: :clap: :clap:
Za taj cepelin mi je matori uleteo u sobu kao kad neko u fudbalu zvizne sa 30m odusevljen
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 146
KK Crvena Zvezda 26/27

Šta mislite o Navaru. Deluje da je definiti[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]

NBA