Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Stef Marković pobesneo na instagramu.. Kam tu Red Star bro..Taman umesto Ročestija..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

milanezija napisao: Pon Dec 07, 2020 10:31 pm Trener ne smatra da je igrac spreman za mec, gazde popizde i smene ga Slika
Sumnjam da je baš to razlog...Sale ima debelu istoriju sukoba sa gazdama klubova u kojima je radio...daleko od toga da mislim da je Sale kriv, realno pojma nemam pozadinu, ali da redovno dolazi u sukob sa poslodavcima to da.
Ukratko tezak covjek, a tanko trenersko znanje da bi imao opravdanje za svoju narav, pitanje ko ce se sledeci upecati davga dovede na klupu, vjerovatno neki davljenik i neko naivan da podigne rejting jer Sale na prvu ima veliko ime.
Ja sam se obradovao kad je postao selektor, sa Dudom nije islo, jedna od prvih izjava je bila selektor ne moze voditi tim paralelno sa reprezentacijom, kontam super posvetice se 100%, medjutim cim je dobio prvu ponudu od Panatinikosa odmah je prihvatio, tu je izgubio moje simpatije.
Onda dovodjenje "svojih" igraca u klubove, pa to ne rade ni mnogo jaca trenerska imena, najvise se izblamirao sa odstranjivanjem igraca iz reprezentacije, potkacivanjem Miska...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Iskreno mi je cudna situacija, doduse ja sam ih pratio samo u Evrokupu, gde su zabelezili sve pobede, sto mi je donekle bilo i neocekivano. Nisu mi delovali uigrano dovoljno, jesu nadogradili proslogodisnji tim sa par igraca i da je to sad kvalitetniji roster, ali nekako mi nisu bili preterano ubedljivi protiv manjih timova a znam da su i u domacem prvenstvu gubili neke utakmice gde su apsolutni favoriti, a onda uzmu i roknu Lokomotivu dva puta, koja im je i jedini pravi konkurent u grupi...

Dovodjenjem Belinelija to je za klasu jaci tim,pogotovo za nivo takmicenja kakav je Evrokup, ali videcemo koga ce uzeti umesto Saleta, meni mirise da ce uzeti neko ozbiljno EL ime.

Inace par zanimljivosti o EK igracima, najbolji strelac dosadasnjeg toka takmicenja je Erik Grin iz Baskersehira sa 20.09 pts, drugi je Andjusic sa 19.0, pa Jaka Blazic sa 18.3, dok cetvrto mesto dele Dzamar Smit i Dzoni Ivanovic sa orkuglo 18 poena.

Alfa Kaba je postao dabl-dabl masina, bivsi igrac Mege je u EK na proseku od 10 skokova, 12 poena, i 1.3 blokade.

Najvece otkrovenje ove sezone po meni je svakako Dilan Ostekovski, momak 96 godiste, igra centra i ubija. U potanju je Nemac koji igra za Ulm, gde belezi prosecno 17.1 poen, 5.6 skokova, 2.8 asistencije i jednu ukradenu loptu. Decko je odlican ima sut iz igre 55% sto retko ko ima, a pritom sutira jednako dobro i za 2 (33/60)i za 3 (10/18), dok su mu bacanja iznad 85% 41/48. Odlicno ga Jaka Lakovic koristi i on im je svakako glavni igrac, ali npr. zaustavili su ga igraci Bulonja, gde je u dve utakmice imao ukupno 8 poena. Najbolju partiju je pruzio protiv Brese kada je dao 32 poena i imao index 41.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]