Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne trčite pred rudu..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Antoine
Ajde Cigani ludaci, dajte neku opkladu za večeras, nešto kreativno. Ako mi... onda vi.... fazon. I naravno nađite pošten hendikep.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hm, u 20 marki da će Tegeltija da vodi navijanje?

Da će Partizan pogoditi 10+ trojki i da će Zvezda izvesti 30 bacanja?

Korisnikov avatar
By Antoine
Neće ni jedno ni drugo. Ajde bre ono klasično, konačan ishod +xy na nas, pa da se pobijemo. Evo, ti nosiš mesec dana avatar Milivoja Ćirkovića, ja neki po tvom izboru, kao u neka stara vremena...
Korisnikov avatar
By Zex88
Pericu ne skidam, može neki potpis za kaznu (sa naznakom da je kazna),

Imate domaći teren, niste putovali iz Beograda, mi Milano pa Barsa, treba ti meni da daš hendikep..

Korisnikov avatar
By Antoine
Jaoj, pa nije ni počelo, već pravdanja. Da smo kompletni pa aj da kažeš egal. Ovako 4 igrača manje, ne igraju brat Marcus, Jaramaz, Mika i Gordić igra.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ima Markus sa maskom da igra 100%,a onda će kao Lebron da je baci i da izdominira..

Korisnikov avatar
By MileBL
Mene najvise zanima kakav ce treneri imati izbor taktike, oba su nova pa je to potpuna nepoznanica, KKP je cesto zna derbije igrati sa pi*kastom taktikom, u odbrani skupe pa mi ako pogadjamo trojke to je to, kod nas je problem da cesto bez jakog motiva pocnemo i onda patnja cijelu utakmicu.
Inace Dzile je mag taktike za derbije, kakvu god imas igru on ce je sasjeci stalnim zaustavljanjem da li faulovima ili nekim minijaturama na terenu

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Pon Nov 23, 2020 5:48 pm Mene najvise zanima kakav ce treneri imati izbor taktike, oba su nova pa je to potpuna nepoznanica, KKP je cesto zna derbije igrati sa pi*kastom taktikom, u odbrani skupe pa mi ako pogadjamo trojke to je to, kod nas je problem da cesto bez jakog motiva pocnemo i onda patnja cijelu utakmicu.
Inace Dzile je mag taktike za derbije, kakvu god imas igru on ce je sasjeci stalnim zaustavljanjem da li faulovima ili nekim minijaturama na terenu

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Zasto je skupljanje u odbrani pi*kasta taktika? :think:

A jao @Zex jel realno da ste se usrali derbija, pa mi smo vam po kvalitetu malo slabiji od Asvela, nzn cega se vi plasite, sem svoje nemoci...
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 80

Знам увек ко ће да напише све детаље за младе игра[…]

NBA

Dolan nije zasluzio da NYK osvoje titulu pod njego[…]

NCAA & High School

Ništa konkretno. Zadnje što sam proč[…]