Stare teme
Korisnikov avatar
By djordjino94
Jeste muka velika, ali bice jos veca ako se nesto ne uradi po pitanju igrackog kadra. Tesko da bi i Zoc sa ovakvom ekipom zadovoljio nase zelje. Ne bih o imenima, ali pola ekipe nema sta da trazi u Partizanu, ista prica trener.
Korisnikov avatar
By Lucky
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ije/370809

Žao mi je što je ovako završilo ali moje mišljenje je da je apsolutno sam kriv za sve što ga je zadesilo. Da bude još gore, po intervjuu bih rekao da nije ni sada svjestan svojih grešaka nego nalazi krivca u drugima uz milion opravdanja.
Želim mu da ga ova ozlojeđenost brzo prođe i da krene iz početka, ovaj put ne preskačući stepenice.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
djordjino94 napisao:Jeste muka velika, ali bice jos veca ako se nesto ne uradi po pitanju igrackog kadra. Tesko da bi i Zoc sa ovakvom ekipom zadovoljio nase zelje. Ne bih o imenima, ali pola ekipe nema sta da trazi u Partizanu, ista prica trener.
Pa ovo je skoro isti tim kao prošle godine..
Osim naravno kvalitetnijeg trenera, razlika je u domaćem terenu(navijači) i višku/manjku sreće u odnosu na prošlu godinu..
Prošle godine je dobijena Cedevita, ove godine je na taj način doživljen poraz od Budućnosti.. Kup je osvojen zbog velike pomoći Šakote..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Pavac
Pise se pobeda, to je bitno
Mene brine sto smo jako brzo istopili prednost..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Antoine
Trey Drechsel index 46 u razvojnom timu. Eto ga u prvom timu umesto Angole ubrzo.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mnogo, mnogo je tiho nakon sto je Filipovski dosao u klub, novinari nista ne pisu bukvalno, tekst o pobedi i to je to, cak ni najave utakmica nema nesto da sam video, niti nekih intervjua, ni onih rekla kazala prica o odlascima/dolascima... Vrlo je meni to zanimljivo, a u medjuvremenu Scepa dao obimni i opsirni intervju za Mozzart.

Nadam se da je to paravan i da iza toga dobro radimo i skockavamo kockice...

Nisam gledao zadnje dve utakmice, ali sto se kaze bitno je da smo pobedili.

Evo danas prvog testa za Filipovskog, prvi ozbiljan protivnik i sa nestrpljenjam cekam tu utakmicu da vidim na cemu smo. Imao je dovoljno vremena da se sa igracima dogovori, da se uigraju nove akcije i da se pripremi analiza za Uniks, pobeda nad njima ili Huventudom bi bila po meni karta za sledece kolo EK, a znacila bi dosta i na samopouzdanju. Videli smo i onda sa Scepom da nisu oni nista specijalno jaki i da se pravom energijom mozemo posteno i muski boriti, kao u 3/4 u Kazanju. O Huventudu s kojim igramo kod kuce u cetvrtak i da ne pricam, preiskusna ekipa, koju smo imali 35 minuta, pa izgublili.

Imam osecaj da mozemo da pobedimo i da sa vetrom u ledja docekamo Huventud u cetvrtak, pa i Zvezdu u ponedeljak nakon duplog kola EL u kojem obe utakmice igraju u gostima Armaniju i Barsi. Svakako jedna pobeda u ovoj nedelji ce biti veliki korak napred.

Ajmo mi!
By Gira PFC
Antoine napisao: Pon Nov 16, 2020 10:53 pm Trey Drechsel index 46 u razvojnom timu. Eto ga u prvom timu umesto Angole ubrzo.
U pravu si Toine, kada sam video tekst na jednom od portala, pogledah i isečak sa meča, a kasnije i statistiku ekipe. Sve u svemu, Mladost kao naša druga ekipa ima glavne igrače u strancima, a ovaj poslednji meč protiv Rabotničkog su razvalili plej Mitchel (36 indeksnih poena) i bek Trey Drechsel (čak 46). Odmah mi je palo na pamet da bi tu mogli da izvršimo neku "zamenu", pa da Angola ode u Zemun, a nama neko od navedenih ili čak obojica, plus treba videti i kakvi su ovi momci koji igraju na poziciji centara. Naravno, nije cilj očerupati Mladost (mada tako ispade po ovom mom tekstu), nego prosto možda izvršiti dopunu postojeće selekcije ekipe KKP i neku preraspodelu sa njima. Naravno, ovo je jedno navijačko razmišljanje, ali ne sumnjam da Filipovski ima potpunu informaciju o mogućnostima igrača u navedenoj filijali.
Sve u svemu, dok ne ozdrave Jaramaz i Mozli, mi smo ipak nedovoljno kvalitetni za neke jače ekipe, a u ovih nedelju dana nas čekaju tri jaka meča, biće baš čupavo.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 78

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.