Antoine napisao: ↑Pon Nov 16, 2020 10:53 pm
Trey Drechsel index 46 u razvojnom timu. Eto ga u prvom timu umesto Angole ubrzo.
U pravu si Toine, kada sam video tekst na jednom od portala, pogledah i isečak sa meča, a kasnije i statistiku ekipe. Sve u svemu, Mladost kao naša druga ekipa ima glavne igrače u strancima, a ovaj poslednji meč protiv Rabotničkog su razvalili plej Mitchel (36 indeksnih poena) i bek Trey Drechsel (čak 46). Odmah mi je palo na pamet da bi tu mogli da izvršimo neku "zamenu", pa da Angola ode u Zemun, a nama neko od navedenih ili čak obojica, plus treba videti i kakvi su ovi momci koji igraju na poziciji centara. Naravno, nije cilj očerupati Mladost (mada tako ispade po ovom mom tekstu), nego prosto možda izvršiti dopunu postojeće selekcije ekipe KKP i neku preraspodelu sa njima. Naravno, ovo je jedno navijačko razmišljanje, ali ne sumnjam da Filipovski ima potpunu informaciju o mogućnostima igrača u navedenoj filijali.
Sve u svemu, dok ne ozdrave Jaramaz i Mozli, mi smo ipak nedovoljno kvalitetni za neke jače ekipe, a u ovih nedelju dana nas čekaju tri jaka meča, biće baš čupavo.