Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Pavac
Radničkom i jeste mesto u KLS, kad već trenutno nije ni vreme ni mesto za ABA ligu.
Kragujevac zaslužuje bar da ima klub u KLS, a ne razni Vršci i Užica
Tako i Srem treba da uđe u drugu ligu,a ne raspali Vrbas
Korisnikov avatar
By The Answer
Pa jedino ako misliš zbog veličine grada inače svojim radom i igrama kroz istoriju (pod pretpostavkom da sve moguće oblike Radničkog stavimo pod ovaj Kkk) uopšte im nije mesto u prvoj ligi. Isti slučaj je i sa fudbalom, zbog publike da ali za 3 godine će biti 100 godina kluba a oni imaju ako se ne varam 14 sezona u prvoj ligi... i onda mi kažu Radnički zaslužuje da igra prvu ligu (prvu mislim prvi rang, super ligu, a ne po imenu trenutnom prvu ligu), e pa ne znam baš da li zaslužuje.

Jedini sportski kolektivi koji svojim radom, igrama i istorijom zaista zaslužuju najviši rang su odbojkaši, vaterpolisti i bokseri.

Rukometaši se isto kolju za prvu ligu, ako ih malo potera sreća i ako se fk kroz neki baraž umilja u LLSLS mogao bi grad verovatno prvi put u istoriji da ima prvoligaše u svih 5 sportova.

Edit a što se tiče Vršca i Užica uvek bih pre njih u KLS, naročito Vršac nego razne Čajetine, Banovce, Aleksince i gomilu klubova iz Beograda

Za Srem se slažem
Korisnikov avatar
By Pavac
Ne znam, meni se taj Vrsac tako zgadio, za svo vreme dok je Hemofarm igrao pred praznim tribinama ..
Pogotovo me sokira cinjenica da je Vrsac kao opstina prema procenama s pocetka 2020 pao na ispod 50 000 stanovnika.. to je baaas malo..

Sad gledam Banovce, usunjali su se u Kls i drzali su se skroz lepo, mada mislim da ove sezone ispadaju
Korisnikov avatar
By Pavac
Lazar Savic, popularni coach, pomoćni trener prvog tima Srema i glavni trener kadeta, napustio je ovaj klub

,,U Košarkaškom klubu „Srem“ sam proveo sve ukupno šest godina i mislim da je sada pravo vreme da se okrenem nekim drugim stvarima. Do prekida saradnje je došlo na obostranu želju mene i uprave „Srema“ koji će uvek ostati moj klub i želim mu samo da napreduje u budućnosti“, rekao je Savić.

Savića će zameniti Dragoljub Beko
Korisnikov avatar
By Gaja
Prvo nisam znao da Muta vodi Vojvodinu.
Komentator kaze da je Vojvodina jedna od boljih odbrana u ligi, Muta neveru'e.

Radnicki na poluvremenu vodi 38 - 19 protiv Vojvodine.

Vojvodina sutnula za poluvreme 24 trojki, dala samo 3. Da li ce da sutnu do kraja neverovatnih 50 trojki veoma me zanima.

Matija Popovic iz RKG 10 skokova, Rodman.

Rasko Katic... Prateci statistiku cudio sam se kako li izdrzava da igra skoro 40min po tekmi. Sad mi je jasno. U odbrani jebeno statira a u napadu ili ceka loptu na postu ili ide u pik sa korak dva rola. U polje napada uglavnom prelazi hodajuci i bas kad se istripuje krene da dzogira. On je kao tenk iz prvog svetskog rata, ogroman i spor. I pored svega toga konstantno pravi visak u napadu jer ga udvajaju i prvi je strelac ekipe. Svog igraca pusta da sutira odakle hoce ali ovaj kukavac ne moze da pogodi nista.

U nekim trenucima da se prekrstis kakvu odbranu igraju obe ekipe, ljudi po dva metara imaju prostor i poritvnik se i ne trudi da izadje u sut, jos mu se udaljava.
Korisnikov avatar
By Pavac
Srem prvak prvog dela sezone u prvoj regionalnoj ligi sever ( ne znam samo kom genijalcu je palo na pamet da podeli regionalne lige i drugu ligu Srbije, nema tu kvaliteta dovoljno za neke podele po regionima )

Srem ima 10 pobeda iz 11 kola, 1 neodigrana utakmica je zbog korone

Proslo kolo je Srem slavio u gradskom derbiju protiv Podrinja 78:59

Podrinje je uglavnom u bezbednoj zoni, na sredini tabele

DEDA U POŠTI SVOJE PARE ČEKA!!! :dance:
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 214
ABA fantasy