Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Koja je prevara Stefan Janković..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Ništa, igra u skladu sa svojim mogućnostima..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Patnja ce vama biti sa novim plejem, cudi me da Gordic nije dobio vecu minutazu na ovoj utakmici, zatim tesko je nadoknaditi izostanak Velickovica, jedinog visokog napadacki kompletnog igraca

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Generalno dva apsolutno razlicita poluvremena samo odigrali, prvo u kojem je sve islo i drugo u kojem smo se mucili. Razlog tome svakako jeste promena kriterijuma sudjenja, ali to nije i ne moze da bude izgovor. Nismo bili spremni da odgovorimo na "tucu" nismo, znali da iznudimo faul, nismo uspeli da pogodimo kada je bilo gusto, nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju, nismo uspeli da pronadjemo adekvatnu petroku, nismo uspeli da se ne izgubimo u rotacijama igraca. Ali smo zato uspeli da prospemo 15 razlike na gostovanju jednom sasvim solidnom timu Badalone i to ne mogu da ne primetim da smo igrali sa pola snage. Nije bilo dovoljno energije u ekipi kada su poceli da tope razliku, lider - Kodi je bio na klupi.

Generalno je veoma glupo i tuzno izgledalo ono sinoc kako smo igrali mlitavo u zadnjoj cetvrtini i kako smo propustili vaznu pobedu za dizanje samopouzdanja i za mir u kuci. Zadnjih par napada na utakmici smo odigrali stvarno zbunjeno.

Apsolutno poraz ide na dusu treneru, ja jesam bio prvi koji ga je podrzavao i podrzavam ga i sad, ali prosto Vlado je izgubio utakmicu.

Dobre stvari u porazu sto smo videli da je Tomas u formi 15 poena i 8 skokova za pola sata igre. Sinoc je bio veoma raspolozen za igru i pogadjao one njegove suteve i polusuteve, imao skokove i igrao dosta bolje nego lani, deluje da je spremniji, ali mu je i odgovarao protivnk.

Kodi je po meni odlican igrac i pravi nosilac, samo sto kod nas mnogo manje srlja nego u Cedeviti, njegovih 9 poena, 6 skokova i 3 asistencije za 25 minuta su bili sasvim dobri i izgledali smo mnogo bolje i sigurnije kada je on na parketu.

Jaramaz je takodje u odlicnoj formi, raduju minuti za Trifunovica.

Plasi me ovih 8 minuta Mozlija, sta je s njim?
Sta je sa Radetom, sto on nije igrao?
Dangubic je morao da igra mnogo vise, bez obzira na 3 faula.

Sve u svemu nismo uopste losi, tacno se vidi koliko mozemo, samo nam fali energije. Idemo dalje ceka nas Borac za vikend.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]