Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao: Uto Sep 29, 2020 9:07 am Ma daaaj, tacno ono sto sam se ubedjivao sa drugom da su koraci. Bio sam ubedjen da jesu.
Fora je sto taj 'dodatni korak' uglavnom me i izbaci i to me bas nerviralo.
U pitanju su finese, kao sto je i naveo Alonzo... uglavnom se koraci traze na basketu kada se napravi neki pokret koji nije prirodno videti :shifty:
Korisnikov avatar
By alonzo86
Gaja napisao: Uto Sep 29, 2020 9:07 am Ma daaaj, tacno ono sto sam se ubedjivao sa drugom da su koraci. Bio sam ubedjen da jesu.
Fora je sto taj 'dodatni korak' uglavnom me i izbaci i to me bas nerviralo.
Da jesu koraci, Dejanu Bodirogi bi na 3 od 4 napada svirali korake, on je konstantno radio to zaustavljanje 1-2 pivot, govorim o prvom primeru, drugi ovaj step through necu ni da komentarisem, to kapiram da cak i za vecinu sudija nizeg ranga su koraci...

Ljudi nisu na cisto sa tumacenjem oko stajne noge, cesto je argument "digao si stajnu nogu", kao sto sam rekao, koraci su onog momenta kad stajnu nogu vratis na parket a nisi izbacio loptu.

Ovo sto kaze @Salvatore Guliano je isto istina, sudije isto sviraju po osecaju, dok sam trenirao kosarku, tacno sam znao kod kog sudije to moze kod kog ne moze...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Fudbal

Sve mi bude jasno čim vidim Vujadina Savića u stru[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Ovo je teška bruka. Prvo izvikani Dubai, s[…]

ABA fantasy

https://youtu.be/3SwkdakEGDI?feature=shared