Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
By surda
alonzo86 napisao: Ned Sep 27, 2020 9:03 pm Momci, kako je moguce da ovo na 1:30 nije greska u koracima ?

Pa jer nijedan sudija nije svirao 😁

Msm da je ovdje najveci problem sto ovo treba da sudi sudija koji je ispod kosa.

A on cesto ili se skoncetrise na pogresnu stvar ili prosto ne vidi u guzvi.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Ja napisao tamo na yt komentarima da je travel, i ubedjuju me da nije travel, pa rekoh ne znam, mozda sam ja lud, ili su se možda pravila promenila 🙄
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Uglavnom na basketu ne trazim korake, sem kada su bas nesto preterano uocljivi ili se ponavaljaju. Kontam da ih svi nekad u brzini pravimo, pa onda i ne trazim. Uglavnom se to zavrsi na nekom ubedjivanju ili svadji jeste ili nije, i neretko su argumenti "pa ne igramo u zlatne gaće" ili "nije ti ovo Evroliga, igramo basket" ili "to se ne trazi/sudi". Tako da izbegavam konflikte tog tipa kad god je moguce.
Korisnikov avatar
By skeske
Gaja napisao: Pon Sep 28, 2020 11:16 am Kada smo vec kod koraka... Da li trazite korake na basketu za ovaj nba prvi korak, tj krene a ne spusti koptu?
Ma ne, gdje ces traziti korake na basketu za nespustanje lopte, sitno pomijeranja stajne noge... Takodje sitne faulove, bilo kakav faul u napadu na fazon odgurivanja rukom, pa vecina faulova tijelom itd... Basket nije isti sport kao kosarka i ne vaze ista pravila :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Tražim kad napravi jedno 5 puta očigledan prvi korak..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By alonzo86
Ne trazim nista, osim ako nije mega ocigledno... Faul isto ne trazim, osim ako me ne udari rukama ili mi udje u kukove ili tako nesto, oni faulovi telom i to, to nikad ne mogu da procenim da li je kontakt telom bio za faul ili ne pa ih ne trazim, ali znam ljude koji uvek traze faul pri sutu bio faul ili ne :lol: :lol: :lol:

Ali me jako nervira sto je vecina ljudi nepismeno sto se pravila tice, pa recimo vecina ljudi, barem sa kojima ja igram, za pivotiranje nakon zaustavljanja iz dva kontakta, traze korake... Da budem iskren i dok sam trenirao kosarku, neke sudije su to svirale kao korake, neke nisu, tacno sam znao kod koga to mogu da primenujem, kod koga ne. To sa fintom suta je killer move. Primer:

Mnogo ljudi ne kapira i da je ovakav step-through legal movement, i argument je uvek "Digao si stajnu nogu", imas pravo da dignes stajnu nogu, ali ne i da je vratis pre izbacaja lopte, u vecini basketa na ovaj move ne smem ni da pomislim.... primer:

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Fudbal

Sve mi bude jasno čim vidim Vujadina Savića u stru[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Ovo je teška bruka. Prvo izvikani Dubai, s[…]

ABA fantasy

https://youtu.be/3SwkdakEGDI?feature=shared