Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam fobiju, nego znam kako to ispadne na kraju..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mi prvo treba da podelimo 10 ispisnica pa da dovedemo pojacanja. Na centarskim pozicijama imamo Ristica, Jovanovica, Kuzmica, Stimca, Odza, Djordjevica, Kuridzu, Simanica, Rita... Cak 9 igraca, a od toga nemamo ni prvog centra ni prvog krilnog centra.
Korisnikov avatar
By Zex88
Odoše Đenka i Mamin Panter.. Krivo li za Pantera, želeo sam da ostane.. Đenku volim, ali brate izgledao je kao Junior prošle godine..

Korisnikov avatar
By MileBL
Nismo mi mogli parirati ponudi Milana sve i da smo hteli da ostane, moze se lako desiti da je ista stvar sa Beronom i Braunom

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se mene tice mogu svi da odu, mada ne bi bilo lose da ostavimo Berona, Lazica ( ako ne dolazi Dangubic ), Dobrica, Davidovca, Simanica, Djordjevica i od Kuzmica i Ristica jednog i da damo sansu Radanovu i Ritu na pripremama. Mada ko god da ode, neka ide, nisu nista ni pokazali prosle sezone. :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Može se hiljadu stranaca izmjeniti, ali ono što je sigurno, Obilić neće naučiti nijednom od njih ime.

Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam odusevljen ovim pavijanom, razlog je jer sa njim nema igre na niskom postu, kod nas bez igre uspod kosa ne ide

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Može se hiljadu stranaca izmjeniti, ali ono što je sigurno, Obilić neće naučiti nijednom od njih ime.
SlikaSlikaSlika

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Nisam odusevljen ovim pavijanom, razlog je jer sa njim nema igre na niskom postu, kod nas bez igre uspod kosa ne ide

Mile, bez toga molim te.

• 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 124

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]