SASA BANJAC napisao:Ma ti nećeš znati ni ondaMutinjo napisao:Ja 106 + Sutalo, Planinic i Bejns...Nista posebno, ali valjda ce biti vise od BanjcaJa nemam pojma koliko imam,videcemo kad se zavrsi kolo
SASA BANJAC napisao:Ma ti nećeš znati ni ondaMutinjo napisao:Ja 106 + Sutalo, Planinic i Bejns...Nista posebno, ali valjda ce biti vise od BanjcaJa nemam pojma koliko imam,videcemo kad se zavrsi kolo
Lika napisao:To je tacnoSASA BANJAC napisao:Ma ti nećeš znati ni ondaMutinjo napisao:Ja 106 + Sutalo, Planinic i Bejns...Nista posebno, ali valjda ce biti vise od BanjcaJa nemam pojma koliko imam,videcemo kad se zavrsi kolo
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:Банјац како стојиш? Јел'доминира Розић?Kure,nemam pojma kakav sam,sumnjam da cu da budem iznad 70,realno
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.

Lika napisao:za sada 128, još Baynes i Planinić danas, a i njih dvojica su H2HIzgleda da ce Lika da pobedi posto imam samo 110 poena i Bejnsa.Vesterman dete nije normalno sa 10 indeksa u prvom delu on padne na 7,a onu Jagodu treba u slatko poslati.
Edit: zaboravih da imam i Šutala
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
MILOS OBILIC napisao:Znači, Planinić i Šutalo moraju zajedno -19 da ti dobiješLika napisao:za sada 128, još Baynes i Planinić danas, a i njih dvojica su H2HIzgleda da ce Lika da pobedi posto imam samo 110 poena i Bejnsa.Vesterman dete nije normalno sa 10 indeksa u prvom delu on padne na 7,a onu Jagodu treba u slatko poslati.
Edit: zaboravih da imam i Šutala
ubicatigrova napisao:Ja trenutno 106 plus planinic.Knofi ce da obrise pod s tobom? Idi objesi se zajedno sa Shommy-jem crve bezvrijedni
Knofi ce da obrise pod sa mnom samo tako.
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
texxxdrummer napisao:hahahahaubicatigrova napisao:Ja trenutno 106 plus planinic.Knofi ce da obrise pod s tobom? Idi objesi se zajedno sa Shommy-jem crve bezvrijedni
Knofi ce da obrise pod sa mnom samo tako.
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.