Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Izgleda da smo ovdje došli na mini ekskurziju, što je realno i bilo očekivati.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mozda sam i previse ocekivao od ove utakmice u ovako gustom rasporedu

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja ću verovatno posedeti čekajući da neko da Dobriću minute koje zaslužuje..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
Silov'o si Zvezdu Novice... na otvaranju utakmice protiv Budućnosti. Posle će da vam pričaju bajke o poštenju, kulturi i frustracijama...
Korisnikov avatar
By Pavac
The Answer napisao:Silov'o si Zvezdu Novice... na otvaranju utakmice protiv Budućnosti. Posle će da vam pričaju bajke o poštenju, kulturi i frustracijama...
Budimo realni, jadno

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Nadam se da ce nasi veceras pokusati forsirati igru pod kosem, imamo fizicki dominantne centre, nema smisla da se to ne koristi

Korisnikov avatar
By The Answer
Da se uvuče Luković u problem sa faulovima brzo i onda samo sipaj dole mada će oni sigurno da pripaljuju sa 8 metara tako da treba biti spreman odgovoriti im i trojkama, sama igra pod lošem može da bude nedovoljna.

Ko nam igra na kupu? Đenka je Srbin, znači uz njega Lorenco, Bili... Stratos? Tj lakše je pitanje ko ga preskače, Odžo? Gist ili Panter?
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja mislim da je Odzo sigurno van jer imamo Kuuzmica Stimca i Jovanovica, takodje mislim da ce Panter igrati zbog manjka bekova, e sad po meni je dilema Stratos ili Gist
Jedino ako nas slucajno iznenade sa rokadom Filip- Lorenco

Korisnikov avatar
By Lepus
Metuzalem je odlično spremio utakmicu, svaka čast.

Čovićima, i tati i sinčiću, posebno jebem mater. Prvom što je dopustio da mu sin igra i nije doveo drugog playa (ostale poteze oko selekcije drugom prilikom), a drugom što je pristao da izigrava debila, a i sam zna da ne može igrati na ovom nivou.

Možda bi za nas sve najbolje i bilo da se ne plasiramo u play-off pa da napravimo nekakav veći rez. Ja svakako ne vidim da mi imamo ikakvu šansu protiv Budoćnosti, a posebno Partizana. Jesmo igrački kvalitetniji, ali i u derbiju se nekidan vidjelo da Partizan taktički igra tri koplja iznad nas.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 124
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]