- Sre Feb 05, 2020 7:05 am
Nemam ja ništa protiv vas, čuvara časti na ovoj temi, drago mi je što ste se javili da mi objasnite kako stoje stvari. Svestan sam da kad ti neko godinama lupa packe, a onda ostari, razboli se i ode u Rumuniju, pa se ti pojaviš sa tri ortaka jer si dočekao svojih pet minuta i treba da se osiliš. Ko bi biolje znao o toj temi od vas? Količina nakupljene frustracije je fascinantna, nađite neki ventil za filtraciju, nije zdravo skupljati.
O košarkaškim segmentima možemo do sutra. Ali to kad košarka bude u prvom planu. Ustanovili smo da je suđenje bilo ok, jer su sudije pustile šibanje, a mi nemamo ko da se pošiba. Sve cool. Ali što pre shvatite da je ovo sve priča hleba i igara, samo bez onog prvog dela. Cilj mi je bio da vidim koliko ste napredovali u razvoju kritičkog mišljenja i sagledavanja realnosti oko vas, ne brinite, neću vam ja rušiti sneška. Enjoy your ignorance while you can.
skeske napisao: ↑Uto Feb 04, 2020 9:57 pm Normalno je biti malo ljuti kad se ponadas da si napokon bolji, ali toliko patetike koju je Antoine prosuo nismo imali na forumu odavno, bas odavno. Izliv djecacke frustracije sa djecackim foramaDa sam malo mlađi i isfrustriraniji, sigurno bih ti sada nešto o toj dečačkoj frustraciji i dečijim forama. Ali nema svrhe. U zemlji slepih kralj je jednook, meni je drago što se pojavio jedan četvorooki koji će vas odvesti do te provalije.. Ali sto da ne, neka se nesto desava.
Sudjenje.... Generalno nelose, neke greske na obije strane, drzanje Partizana u igri kad smo se odvajali, neke odluke na nasu stranu, beskrajni arsenal nesviranih faula nad Odzom i Stimcem, pa onda ravnanje sa nekim nesviranjem faula u napadu. Nesviranje faula u postavljanju bloka, onaj faul Zagorca, neki faulovi Stimca itd itd.... Ima tu svasta, ali generalno su sudije pustile sibanje, sad sto je najskuplji trener u istoriji lige sebi dopustio da nema par igraca za pobiti se, to je druga stvar.
Vec smo malo raspravljali o tome da Partizan ima dva identicna centra koja nisu prijetnja sa vana a ne mogu ostvariti dominaciju u reketu, tada mi je Antione, koji sada place nad sudbinom izbatinanog mezimceta, govorio da je to upravo prednost. OK.
Ali tek licemjerje navijaca tima ciji navijaci psuju djesu igracima Zvezde, porodice, zene, majke.... Prvi sam za to da se jednom uljudimo svi, ovo je samo igra, nije vrijedno, ali nemojte mi licemjerja....
Nemam ja ništa protiv vas, čuvara časti na ovoj temi, drago mi je što ste se javili da mi objasnite kako stoje stvari. Svestan sam da kad ti neko godinama lupa packe, a onda ostari, razboli se i ode u Rumuniju, pa se ti pojaviš sa tri ortaka jer si dočekao svojih pet minuta i treba da se osiliš. Ko bi biolje znao o toj temi od vas? Količina nakupljene frustracije je fascinantna, nađite neki ventil za filtraciju, nije zdravo skupljati.
O košarkaškim segmentima možemo do sutra. Ali to kad košarka bude u prvom planu. Ustanovili smo da je suđenje bilo ok, jer su sudije pustile šibanje, a mi nemamo ko da se pošiba. Sve cool. Ali što pre shvatite da je ovo sve priča hleba i igara, samo bez onog prvog dela. Cilj mi je bio da vidim koliko ste napredovali u razvoju kritičkog mišljenja i sagledavanja realnosti oko vas, ne brinite, neću vam ja rušiti sneška. Enjoy your ignorance while you can.
Doviđenja i hvala na svim ribama.