Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Normalno je biti malo ljuti kad se ponadas da si napokon bolji, ali toliko patetike koju je Antoine prosuo nismo imali na forumu odavno, bas odavno. Izliv djecacke frustracije sa djecackim forama :D . Ali sto da ne, neka se nesto desava. :D
Sudjenje.... Generalno nelose, neke greske na obije strane, drzanje Partizana u igri kad smo se odvajali, neke odluke na nasu stranu, beskrajni arsenal nesviranih faula nad Odzom i Stimcem, pa onda ravnanje sa nekim nesviranjem faula u napadu. Nesviranje faula u postavljanju bloka, onaj faul Zagorca, neki faulovi Stimca itd itd.... Ima tu svasta, ali generalno su sudije pustile sibanje, sad sto je najskuplji trener u istoriji lige sebi dopustio da nema par igraca za pobiti se, to je druga stvar.
Vec smo malo raspravljali o tome da Partizan ima dva identicna centra koja nisu prijetnja sa vana a ne mogu ostvariti dominaciju u reketu, tada mi je Antione, koji sada place nad sudbinom izbatinanog mezimceta, govorio da je to upravo prednost. OK.
Ali tek licemjerje navijaca tima ciji navijaci psuju djesu igracima Zvezde, porodice, zene, majke.... Prvi sam za to da se jednom uljudimo svi, ovo je samo igra, nije vrijedno, ali nemojte mi licemjerja....
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine-ov post me podsetio na postove koje smo moja generacija (Bogdan, Obilic, Milanezija, Salvatore i ja) pisali pre jedno 5-6 godina... a to nikako nije kompliment :D

To su bila vremena, mislim da je vrhunac tadasnjeg ludila bila ona emisija Utiska nedelje kad su gostovali Covic i Vujosevic.
Korisnikov avatar
By skeske
Razbjezale su se busadzije generalno sa foruma od kad je Zvezda pocela dominirati, ali da nedostaje jedna kvalitetna seljacka prepirka, svim forumima, ne samo ovom, to stoji :D
Korisnikov avatar
By Peja
skeske napisao: Uto Feb 04, 2020 10:27 pm Razbjezale su se busadzije generalno sa foruma od kad je Zvezda pocela dominirati, ali da nedostaje jedna kvalitetna seljacka prepirka, svim forumima, ne samo ovom, to stoji :D
Pa da probamo :D

Crvena Zvezda je najuspesniji kosarkaski klub u regionu, u njoj su igrali najveci igraci, osvajala je mnogo trofeja a nije osvajala samo onda kada je drzavni projekat bio Partizan, ima bolje i brojnije navijace, lepse proslavljamo titule i vise tugujemo kad izgubimo, forsiramo samo mlade domace igrace i trenere, pola reprezentacije je poteklo iz Zvezde, kad god je reprezentacija uzela medalju glavni igraci su bili Zvezdini a kada smo lose prolazili glavni su bili neki drugi, poslujemo trzisno iako smo u drzavnom vlasnistvu, objavljujemo redovne izvestaje o poslovanju i nista ne krijemo (za razliku od nekih), imali smo vise pobeda u EL nego komsije za isto vreme i to sa manjim budzetom, svake sezone dizajniramo bolje dresove i imamo zgodnije cillidersice, hala je uvek krcata, dobar deo budzeta se puni od sezonskih karata koje su skupe ali odu za minut, osvojicemo ove godine ABA ali mozda necemo igrati dogodine EL!

p.s. to nam nece tesko pasti jer nece igrati niko iz okoline :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By raf
Peja napisao: Uto Feb 04, 2020 10:49 pm
skeske napisao: Uto Feb 04, 2020 10:27 pm Razbjezale su se busadzije generalno sa foruma od kad je Zvezda pocela dominirati, ali da nedostaje jedna kvalitetna seljacka prepirka, svim forumima, ne samo ovom, to stoji :D
Pa da probamo :D

Crvena Zvezda je najuspesniji kosarkaski klub u regionu, u njoj su igrali najveci igraci, osvajala je mnogo trofeja a nije osvajala samo onda kada je drzavni projekat bio Partizan, ima bolje i brojnije navijace, lepse proslavljamo titule i vise tugujemo kad izgubimo, forsiramo samo mlade domace igrace i trenere, pola reprezentacije je poteklo iz Zvezde, kad god je reprezentacija uzela medalju glavni igraci su bili Zvezdini a kada smo lose prolazili glavni su bili neki drugi, poslujemo trzisno iako smo u drzavnom vlasnistvu, objavljujemo redovne izvestaje o poslovanju i nista ne krijemo (za razliku od nekih), imali smo vise pobeda u EL nego komsije za isto vreme i to sa manjim budzetom, svake sezone dizajniramo bolje dresove i imamo zgodnije cillidersice, hala je uvek krcata, dobar deo budzeta se puni od sezonskih karata koje su skupe ali odu za minut, osvojicemo ove godine ABA ali mozda necemo igrati dogodine EL!

p.s. to nam nece tesko pasti jer nece igrati niko iz okoline :lol: :lol: :lol:
Ово је нешто са Њуз нета ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Uuuu,Pejo sta ti reko.. :D
Korisnikov avatar
By Pavac
Dakako, dakako.. sto bi reko' pokojni cika Franjo..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

By milanezija
Pavac napisao:Dakako, dakako.. sto bi reko' pokojni cika Franjo..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Zex mode on:
Franjo Tudjman vas osnivac?
Zex mode off
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 124
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]