Lepus napisao: ↑Pon Feb 03, 2020 10:30 pm
Antoine napisao:Mene bi bilo sramota. Toliko
Čega bi te bilo sramota?
Znaš ono, guzice, ako obraza nemate? Znaš šta je problem, to što vama nisu uzeli samo ime i grb, nego i smisao za realno, oči i uši verovatno, pa niste u stanju da sami sagledate šta se dešava oko vas. Bilo bi me sramota veštačkog kluba, naslednog prava da se igra u istom, Legende, Ljudine, gostovanja u jutarnjim programima, konferencija za štampu, četvorokoraka, poništavanja pravilnika, nepoštovanja pravilnika, ucenjivanja ostatka lige, obezvređivanja lige, "navijača" koji traže preko pola, navijačkog "repertoara", tendencioznog suđenja, pritisaka van terena, Uroša Nikolića (sudije), pljuvanja svojih i tuđih igrača... Koji deo treba posebno obrazložiti? Konkretno za sinoć, bilo bi me sramota da moj tim na onakav način pobedi. Ako stvarno treba da ti vadim situacije što se suđenja tiče, onda ću i tebi i sebi uštediti vreme i reći, u pravu ste, sve čisto, svaka čast. Što kaže @Lika, bogovi košarke će se postarati da sve dođe na svoje, ali ja nešto ne verujem u to...
Mene je sa druge strane lično sramota što moj klub daje legitimitet ovom ponašanju svojim postojanjem i ćutanjem. Draže mi je da ponosno gledam Pota i Vrabca nego Evroligu dobijenu na ovaj način. Nadam se da ćemo se sresti u polufinalu plejofa, pa da vidimo da li će nekom pasti na pamet da ovako krade u našoj kući. Čestitke na pobedi, ćeraćemo se još.