Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Koja je fora sa Thomasom? On je na početku sezone bio vaš ubjedljivo najbolji igrač, a u posljednje vrijeme imao dosta malu minutažu. To što i igra, ne liči ni na šta.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nije bas u poslednje vreme, duze to traje.

Ne znam sta se desava, da li i neko krsenje discipline, bilo je kada ga je i trinki ,,hladio,,

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Skauting?
On je relativno bio nepoznat igrac na nasem podrucju, kad se malo vise nakupilo informacija o njegovoj igri postao je mnogo laksi za cuvanje.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Pavac
Ja se vodim nekom teorijom da bolje da smo ovo izgubili danas nego u plejofu ( ako se sastanemo uopšte ) :D
Najbolja varijanta po nas je štelovati Zvezdu za 3. mesto, slati ih u Pg pa nek se kolju tamo

Vidi se da Gordiću prija derbi, napaljen je bio kao majmun.. falio je Reding a Jankela Trifa i Birča potpuno beskorisni

Šta su ono urlali Trifunoviću? Pičko mala, dođi vamo, jebo te tata... ? :roll:
By milanezija
MileBL napisao:Skauting?
On je relativno bio nepoznat igrac na nasem podrucju, kad se malo vise nakupilo informacija o njegovoj igri postao je mnogo laksi za cuvanje.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
To ima smisla sa sutem ali ne verujem da je skauting razlog sto je potpuno izgubio igru ledjima, ne uspeva bas nista
Korisnikov avatar
By Antoine
Neću ništa o suđenju, da zanemarimo sve tendencije, nametnut je takav kriterijum koji su oni pametno iskoristili. Mi jednostavno nemamo igrača koji će napraviti Paigeu blok kako se to radi za Berona. Džabe tio dobar kvoterbek ako ti je ofanzivna linija krš. Čestitke igračima na borbi i ponašanju, imam utisak da svesno nije forsirano, zato je i tolika razlika u skokovima, videlo se to i kod ulazaka u blok, građenja, svih detalja u kojima energija i volja odlučuju. Po meni uspešan derbi, niko nije povređen. Zvezda je najjači tim lige, nije sramota izgubiti uzdignute glave, idemo dalje, ćeraćemo se još.

Problemi Thomasa su, čini mi se, van terena. Ne bih rekao da je teško skautirati igrača koji ima sezonu u prvoj italijanskoj ligi.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Malo je falilo da mesar iz zeleznika povredi zagorca, mada to ne bi bio toliki problem za nas

Korisnikov avatar
By skeske
BogdanB napisao: Uto Feb 04, 2020 10:32 am Malo je falilo da mesar iz zeleznika povredi zagorca, mada to ne bi bio toliki problem za nas Slika

Jesi primjetio da mu se Zagorac malo prije nesto kurcio :D . Izvinio mu se, pozdravili su se, to je najbitnije, a ti NBA plejof faulovi mi najvise nedostaju u ovoj novoj pickastoj evropskoj kosarci.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 94
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]