Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Nazalost ovo je jedina utakmica koju nisam gledao ove sezone ali bilo je na nekom sajtu malo pre samo zadnjih10 sek moglo je i moralo je bolje valjda prodor imalo je vremena ali sta je tu je nekad je dobar i ovakav poraz....
Korisnikov avatar
By Zex88
Prodor, pa pas napolje ili pas Makaduu, pa on na Pejdža ili treća, da se spusti na post Tomasu.. To su opcije koje su meni primamljivije..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
pejdz totalno neupotrebljiv u zadnjem napadu, istrcao i sakrio se, mada nesto mislim da je bio otkriven, da mu zagorac ne bi ni dao, jer ipak zagor misli da je nba zvezda
Korisnikov avatar
By MileBL
Rade nba je i trebao zavrsavati sam jer vas je sam i doveo da budete na korak od pobjede, a to sto vam je Rade nba glavni igrac govori koliko imate limitirane igrace kad Velickovic nije u timu

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Antoine
Nije u pitanju poslednji napad, već poslednji šut, napada nije ni bilo, samo stihijska improvizacija bez ofanzivne i defanzivne postavke. Zato i nema poente raspravljati na koga je lopta trebalo da ide. Uopšte nije problem ni taj poslednji šut, neko je morao da ga uzme i više volim igrače koji promaše od onih koji se sakriju, iako je bilo dovoljno vremena da se uključi mozak, problem su tri poslednja šuta Bambija na ledu, sva tri bez ikakvog rezona. Dva su ušla i dala neosnovano samopouzdanje za taj treći. Svako bi želeo bit heroj ulice.

Poraz je usledio iz drugih razloga, opterećen prenos lopte, usporen napad, zaustavljen protok lopte, dobro branjen pik i svođenje na individualno raspoloženje i improvizaciju, na šta dodate loš šut, pa me čudi jedino odakle nam uopšte taj šut za pobedu. Možda i jeftino plaćen poraz koji dobro dođe.

Edit: Gordić nas je više zakopao nego Zagorac sinoć.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jos jednom se pokazuje da cena karata nije problem, nego sve zavisi kakva ekipa dolazi. Za darusafaku je rasprodata za sat vremena, kostala je 900din. Istog dana je krenula prodaja za zadar, jos ima u prodaji, karta je 300 din.

Reding izgleda ima rupturu misica, bas veselo. Uskoro će se znati koliko odsustvuje

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Antoine
Povreda grudnog mišića u teretani, prve prognoze su dva meseca, što bi bilo katastrofalno, pokazalo se u Istanbulu zašto
Korisnikov avatar
By Antoine
Mislim da je tu veći problem ono što sam već pisao, vreme selekcije. Ovo je jedan od rizika dovođenja igrača u sred sezone i uključivanja u trenažni proces, postoji razlog za sve one pripreme, dizanje i spuštanje forme pre početka sezone
Korisnikov avatar
By MileBL
Zanimljivo da je ista sudbina zatekla KKCZ i KKP, zdravog igraca odstranis iz tima, dovedes zamjenu i onda se zamjena povredi dok onaj odstranjeni sjedi pored klupe

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 94
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]