Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Imaš 63 igtača i onda kmečiš na gust raspored... onda ona izjava pred Žalgiris kako niko nije dobio obe u duplom kolu... prvo što je ili laž ili neznanje, ne zna se šta je gore, drugo što onda jebena Alba dobije obe u duplom kolu i to obe na strani. Bolje da ćuti izlapotina.
Korisnikov avatar
By MileBL
Dzabe od xx igraca u timu kad je na raspolaganju bio samo jedan krilni igrac(Simanic), sve ostalo sto je pokrivalo pozicije 3 i 4 su igraci koji mogu ali nisu idealni za te pozicije, otuda i patnja u igri, a sto se tice rasporeda, glupost je sto se igralo sa Megom u ponedeljak, ali lako je biti general posle bitke....

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ali što Štimac igra 20 min bez izmene na poziciji 5,a imamo 5 centara u timu..

Kaže, Lazić bolestan, a igrao skoro najviše i bio jedan od najgorih.. I to je igrao 12 min bez izmene..

Na 4,stavi Gista, Alba skuplja bezobrazno sa njega, ne bi vratio Borišu pa da mu život zavisi.

TO uzima samo kad ga pozove televizija..

Male prekršaje van bonusa ne pravi niko(jednom je to uradio Jovanović).

Itd,itd... Da se upucaš..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Zex,
ko ce ga znati za te odluke, dosta toga se moze podvesti pod pripremu utakmice, minutaza je tesko objasnjiva, mislim da je vjerovao iskusnijim igracima, sad su ga prodali, zatim minutaza Kuzmica je misterija on uvek pocinje utakmicu i kako kod odigra ne vraca se nazad do 3 cetvrtine i onda opet klupa do kraja

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ok, ali vidiš da je Štimac crkao.. Kuz ne može? Pa daj Odža ili Jovanovića da odmori nekoliko minuta..
Bukvalno jedine rotacije poslednjih 25 min su Đenka, Panter i mi igramo sa 7 igrača..

Korisnikov avatar
By Zex88
Kakve su mamine maze neki igrači postali.

• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 124
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]