Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne može se protiv Šakote i sudija.. Skoro nisam video da neko ovako kretenski vodi ekipu kao u ova dva meča..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Ne znam raspali smo se, tesko je precizno reci sta je problem, ocigledno da je hendikep igranje bez Davidovca i Kuridze, e sad jebeni raspored, mogli smo bar da protiv Mege igramo u nedelju pa da ima vise vremena za pripremu EL utakmica, sa druge strane da je bilo malo vise srece mogli smo uzeti bar jednu pobjedu..

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lucky
Valderama napisao:Na prekretnici sezone vežemo dva poraza na domaćem terenu od klubova koji pripadaju siromašnom radničkom staležu evroligaške košarke?! WTF?!

Može neka sveobuhvatnija analiza ove košarkaške golgote? :confusion-shrug:

Postoji li na našoj temi neki pandan studioznom Antoniju? :?:
Vidim da pratiš utakmicu a u toku iste objaviš onako studiozan post na svaštari.
Od čega si ti čovječe? Možeš da istovremeno radiš više stvari od Vučića.SlikaSlikaSlika

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Crna trojka Beron, Braun i Panter nas dokusirila i danas sa sve Gistom i Lazicem bacacima kamena sa ramena koji hoce da glume heroje i sutiraju trojke na kraju... Sramota, sramota i jajarska igra, gde se centrima ne daje lopta, gde se sutira sto trojki za pobedu... Razocaran sam igrom i nacinom na koji smo hteli da dodjemo do pobede.
Fali Davidovac kao visoko inteligentan igrac za ovu bagru sto palija trojke i Kuridza da bi se spustila lopta nekom i na poziciji 4 u reket, jer Simanic i Gist igraju na 9 metara.
Korisnikov avatar
By Lucky
Valderama napisao:Ma samo sam video poražavajući rezultat na livescoru. :doh: Nisam stigao da odgledam tekmu. :D
Naravno da nisi kada samo čitaš.Slika
Šalim se, samo nastavi sa kvalitetnim postovima o knjigama, vjerujem da nas ima dosta koji to pratimo.SlikaSlikaSlika

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Peja
Valjda je ovaj meč odnosno dvomeč samo potvrda da je ovo jako nepredvidiva sezona i da kod nas ništa nije sigurno..

Mnoge stvari su došle na naplatu, od kojih neke ne možemo izbeći ali neke će se popraviti (povratak Davidovca i malo bolji raspored).
Videćemo...
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 124

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]